Hawaii – Visting jeung piaraan Anjeun

panungtungan diropéa: Nov. 13 2019 | 3 mnt baca

Hawaii nyaeta bébas Propinsi rabies sedengkeun Benua Amérika Serikat teu, sahingga pets teu acan diidinan kana Hawaii kajaba maranéhanana indit kana quarantine.

Nu Hawaii badan législatif recognizing pentingna iinditan boga piaraan robah aturan jadi nu datang ka Kapuloan bisa mawa piaraan maranéhanana sapanjang. Ayeuna aturan ngan dilarapkeun ka Anjing & Ucing.

Komo mikir maranéhanana geus teu digawe eta nu panggampangna tur eta mahal, lamun nyiapkeun bener maranéhanana baris ngaleupaskeun piaraan Anjeun ka anjeun langsung kana datangna di Bandara Honolulu.

Lengkah Hiji – Hewan bijil – Kudu mangrupa asli – Taya photocopies. Sertipikat Ieu kudu dikaluarkeun ku dokter hewan Anjeun moal leuwih ti 14 poé saméméh datangna anjeun dina Hawaii.
Vaccinations: Piaraan kudu geus divaksinasi sahenteuna dua kali dina waktu hirup anak pikeun rabies jeung maranéhanana vaccinations kudu leuwih ti 90 poe eta. Lamun vaksin ieu tina lisénsi hiji taun mangka vaksinasi panganyarna kudu geus dipigawé teu leuwih ti 12 bulan saméméh datangna ingon di Hawaii. Lamun vaksin ieu tina lisénsi 3 taun mangka vaksinasi panganyarna kudu geus dipigawé teu leuwih ti 18 bulan saméméh datangna di Hawaii. Dina boh kasus vaksinasi panganyarna kudu geus dipigawé henteu leuwih ti 90 poé saméméh datangna di Hawaii.

Nu sertipikat ti hewan Anjeun kudu nangtang tanggal vaksinasi panganyarna, jeung tanggal vaksinasi saméméhna. Sertipikat kudu nunjukkeun ngaran vaksin, loba atawa nomer serial, interval booster, tanggal vaksinasi, tanggal béakna jeung naha ieu teh hiji atawa tilu taun tipe lisénsi.
Kaséhatan Good: Sertipikat kudu nangtang nu piaraan aya dina kasehatan nu hade jeung nu geus diolah pikeun Ticks teu leuwih ti 14 poé saméméh datangna di Hawaii jeung produk Fibronil atawa hiji produk sarua langgeng lila. Nunjukkeun dina bijil tanggal perlakuan jeung produk dipaké.

Lengkah Dua – Microchip Nu sertipikat ti hewan Anjeun kudu nangtang jumlah microchip jeung kudu ngandung fakta anu hewan ieu bisa pikeun nyeken chip berhasil.

Chip kudu tina isu AS standar (Avid) atawa (Home deui) ngetik. Microchip kudu implanted saméméh uji getih ingon sacara.

Lengkah Tilu – OIE-FAVN rabies Test Blood Anjeun kudu ngabogaan surat ti hiji laboratorium disatujuan mintonkeun yen hasil test ieu leuwih gede ti atawa sarua jeung 0.5IU / ml. Nu sertipikat kudu mintonkeun jumlah pets microchip. Tes getih kudu dipigawé teu leuwih ti 18 bulan jeung teu kurang ti 120 poé saméméh datangna di Hawaii.

Hewan anjeun kudu nyokot sampel getih ti piaraan jeung kapal ka:

Kansas State University
FAVN
180 Darajat Avenue
Mosier Aula
Manhattan
Kansas 66506-5600

Lengkah Opat – Aplikasi Kirimkeun nu originals dokumén ieu – no photocopies ka:

Pepelakan Quarantine Cabang
Nagara Hawaii
99-951 Halawa Valley Street
Aiea, Hawaii 96701

Enclose cek cashiers atawa duit amanat dina jumlah $165.00 pikeun piaraan.

Nu dokumén jeung dipariksa kudu anjog 10 poé saméméh datangna ingon sacara. Kusabab dokumén teu bisa disusun ku dokter hewan Anjeun leuwih ti 14 poé saméméh datangna Anjeun kudu ngirim eta ku Federal Express ka cocog keur release Bandara tina piaraan nu.

Lengkah Lima – Datangna Anjeun ngan bisa nuliskeun Hawaii ngaliwatan Airport International Honolulu jeung ngan antara jam 8 am jeung 9 WIB. Piaraan Anjeun bakal dicokot ti kamari ka puseur quarantine aya dina 99-951 Halawa Valley Jalan, Aiea, Hawaii 96701 – Telephone 808 483-7151.

Anjeun bakal nyokot piaraan Anjeun di lokasi nu


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio