Kumaha mun aya Tanggal-Sexy Maké Lima anjeun itungan

panungtungan diropéa: Dec. 27 2017 | 2 mnt baca

The stereotype pikeun awéwé seksi nyaéta gadis pin-up kalawan ngagambarkeun kurva gélo clad ukur di sababaraha potongan pésta. Tapi, aya deui keur seksi ti kulit saukur baring jeung ngabogaan cangkeng, breasts, sarta hips sahiji modél. Nalika aranjeunna disebutkeun yen naon ngarasa janten Anjeun, aranjeunna katuhu. Mun anjeun ngarasa awon, awak anjeun nuju ka Arch kana ruku sarta sirah anjeun bisa unggeuk di mangrupakeun cara nu kikuk, meureun nyoba nyumputkeun beungeut anjeun. Tapi mun anjeun ngarasa yen anjeun geulis tur seksi, sikep Anjeun leuwih hade, Anjeun leumpang leuwih confidently, jeung anjeun condong nyekel perhatian leuwih. Jadi kumaha teu salah jadi seksi saméméh tanggal hiji? Sederhana. Hayu lima Anjeun itungan dianggo pikeun anjeun.

Tetempoan

Saperti nu nyebutkeun nu mana “panon nyaéta jandela jiwa”. kontak panon langsung tiasa pohara kuat jadi hadé pastikeun peepers anjeun anu cukup seksi keur neuteup di. Motong halis anjeun jeung cabut sagala bulu stray. Jalan dieu, tanggal Anjeun moal bakal kungsi hoyong candak panon-Na off tina Hormat.

Bau

Upami anjeun hayang jadi seksi, geus meunang ka bau seksi. Milih Haruman a tiasa rada tangtangan. Mun anjeun di toko pikeun nguji sababaraha fragrances, pastikeun anjeun teu ngagem naon. Jalan dieu, Anjeun bisa jadi sabenerna nyokot di scents Anjeun coba, sahingga, sahingga leuwih gampang pikeun mutuskeun dina seungit a. Oge, ulah douse diri kalawan teuing saméméh tanggal hiji. Menyemprot cukup yén tanggal Anjeun bakal bisa nyokot aroma anjeun ti sakuliah tabél, teu di sakuliah ruangan.

Rasa

Salah sahiji aphrodisiacs populér nyaéta tiram. Leuwih ti kamampuan na nambahan drive seksual, tipe tangtu ngandung loba séng, nu mangpaatna pikeun jalma jeung kulit oily. Sejen saréat seksi jeung romantis keur kayaan anjeun tina rasa nu strawberries. Henteu ngan éta buah seksi dahar kalawan coklat, eta oge mantuan whiten huntu Anjeun keur seuri seksi nu tanggal Anjeun moal bisa nolak.

Pamariksaan

Musik mangrupa cara hébat pikeun ngeset haté batur urang. Aya lagu nu make balik ti “gadis saterusna panto” ka “sultry dewi kelamin”. Lamun perlu hiji dorongan tambahan pikeun masihan anjeun cukup kapercayaan saméméh pasamoan tanggal Anjeun, ngadangukeun lagu kawas “Bangor Girl "ku Beyonce, “Kancing” ku Pussycat Dolls, atawa naon bae anu brings dewi jero Anjeun kaluar.

Nyabak

Leuwih ti hiji awak seksi, hal anu penting pikeun boga kulit seksi. Ngajaga kulit Anjeun caian nya krusial tetep eta supple jeung lemes keur kabaran. Inuman kavling cai sarta salawasna nerapkeun lotion sanggeus mandi Anjeun. Aya nanaon seksi ngeunaan garing, kulit chaffed.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2018 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio