Urang tanggal Sedengkeun pangangguran

panungtungan diropéa: Jan. 20 2021 | 3 mnt baca

Urang hirup di dunya mana pangangguran anu luhur dina jadi loba nagara sagala di sakumna dunya. And yet even with this quite universal problem in the lives of people there sadly still exists an ignorance and prejudice towards people who are out of work especially those who have been out of work for a while. Jeung prasangka ieu jeung kurangna pamahaman bisa jadi masalah gede pisan lamun datang ka dunya dating.

Impressing is a keyword in the world of dating after all and that is what we are all trying to do in one way or another on a date whether it is by using our natural wit, dressing a particular way, or talking about our employment history but the trouble with this in our current economic climate is that we will get people who think we are “Spongers” or “Lazy” because we may not have had the luck they have had in finding a job. Maranehna bakal ngabantah tangtu nu maranéhanana digawé teuas pikeun meunangkeun pakasaban tapi titik anu jadi geus kitu eta teu turun ka tuah naha dunungan nyangka anjeun calon ka katuhu atawa ka teu. Teu aya leuwih ti nu. Ngan pamadegan hiji jelema.

Mah ieu teu boga pagawean salila opat taun di iklim ékonomi kasar nu Irlandia katuhu ayeuna na mah ieu terrified tina sangkan saha kuring liked nu ieu teu boga pagawean for sieun naon bakal maranéhanana mikir kuring. But despite our fears, there are people out there who do understand what the world is like. Kuring inget sangkan hiji bodo mah dipikacinta mah geus teu boga pagawean salila opat taun jeung manéhna bener tiis jeung éta. Kanyataanna, he never even batted an eyelid about it and that was one of the many reasons why I fell in love with him. Anjeunna nanaon, pamahaman jeung manéhna teu judgmental.

Tangtosna, not all guys are like this and I wish for all men and women out there that they were. Kuring papanggih hiji guy mah liked jeung overheard manéhna ngobrol ngeunaan jalma teu boga pagawean di mangrupakeun cara nu unflattering. Anjeun apal kana koméntar snobbish dawam kawas "Sponger". Jadi kabeneran aya bari urang keneh rasa nu leuwih alus-néangan bakal salawasna non-judgmental teu salawasna bener. Jeung hese basa aranjeunna keur aya jadi fit maranéhanana ampir ngalembereh jeans ceking maranéhanana!

Lamun turun asih batur anu ngabogaan pamadegan prejudiced hususna ngeunaan jalma teu boga pagawean jeung nu sorangan anu atawa geus teu boga pagawean bisa jadi kaayaan pisan kompléks pikeun manggihan hiji sacara diri di. Tapi anjeun kudu inget hormat sorangan. Kanyataan nu aya atawa éta pangangguran mung bagian anjeun. Teu ngartikeun Anjeun. Teu aya kagagalan di jerona salami sing saha nu nyoba pangalusna Anjeun.

When I got my course it helped me to feel a lot more comfortable in situations where I would have to state what I do but when you have been a long time unemployed that feeling of will ask what I was doing before that does still haunt you and the truth is that it shouldn’t.

Anjeun kudu balik kana tanggal ku anu sirah anjeun diayakeun luhur. Manéhna bisa boga pakasaban. Anjeun teu meunang. Manéhna bisa jadi geus digarap sadaya hirupna, anjeun bisa jadi kudu teu. Eta hartina euweuh. Manéhna nyaéta saukur manusa tur Anjeun ngan hiji lalaki atawa awéwé jeung geus jadi loba katuhu pikeun nyebutkeun naon nu dipikaresep jeung meta kumaha anjeun resep (Disadiakeun geus santun tangtu!) jeung ngarasa sagampil penting minangka manéhna teu sabab Kaula nétélakeun yén Mister jeung Missus anjeun!


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2021 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio