Puncak 10 Kasalahan Lalaki Jieun Lamun ngahubungan Wanita Online

panungtungan diropéa: Oct. 24 2020 | 5 mnt baca

Di dieu nu luhur sapuluh hal anu kudu Anjeun nyegah lamun ngahubungan awewe online. Ieu bakal pangpentingna online dating jeung hubungan nasihat nu maca sadaya taun.

Kasalahan #1: Ngirim nya 'ngan’ wink hiji

Lolobana loka internet dating ari nu dikirim “winks” atawa “pintonan interest” haratis.

Tapi naon ieu nyebutkeun ka dirina ngeunaan Anjeun?

Lamun nu gadis bener panas bakal jadi wink Anjeun, manéhna nilik hiji bodo teu serius ngeunaan wanting ngahubungan nya jeung teuing murah ka garpuh ngaliwatan $10 fee kaanggotaan.

Naon cara éndah pikeun ngamimitian off hubungan hiji. Teu!

Manéhna ogé nyaho yén wink nyaéta hiji gampang “cop-kaluar”. Saha baé bisa ngagulung ratusan propil sejenna online jeung wink di sadaya nu ngalir.

Janten, ti sudut pandang nya, naha manéhna kudu méakkeun waktu dina ka anjeun basa aya puluhan guys nyokot waktu pikeun ngirim talatah nyata nya unggal dintenna?

Kasalahan #2: Teu gaduh poto kualitas anyar dina profil anjeun

Hiji ieu kudu gampang, tapi nyatana, paling lalaki teu munggah poto maranéhanana. Nu statistik na hiji ieu mah kacida jelas. Propil jeung poto meunangkeun 10 kali leuwih nuhun ti maranéhanana tanpa; jeung propil jeung poto kualitas meunangkeun 4 kali leuwih ti propil jeung poto goréng.

Hayu atuh ménta Anjeun. Lamun anjeun log asup ka situs dating jeung Pilarian, teu milarian awewe sareng poto dina propil maranéhanana kahiji?

Naha manéhna bakal mana wae beda?

Loba awewe bakal nganggap yen Anjeun gaduh hiji hal pikeun nyumputkeun upami Anjeun moal ngirim tulisan poto Anjeun n kawas meureun pamajikan anjeun.

Mun anjeun teu kawas poto Anjeun, boga hiji panarjamah dijieun. Aya loba jasa poto profésional mana ogé anu becus tapi nyieun poto gede pikeun propil dating online Anjeun.

Upami anjeun hayang nangtung kasempetan hiji ngalawan guys séjén kaluar aya, munggah poto kualitasna alus.

Oh, hiji catetan leuwih penting pisan n pastikeun anjeun ngamuat di poto anyar. Euweuh leuwih nguciwakeun ti papanggih batur jeung nyadar yén gambar maranéhanana dikirim Anjeun ieu 20 taun jeung 40 pon kitu tukang!

Kasalahan #3: Ngirim talatah kalayan subjék boring

Pakta #1: Atuh outnumber katresna ku saeutikna dua ka hiji dina kalolobaan loka dating online jeung nu nomer nu konservatif.

Pakta #2: Good katresna nempo meunangkeun puluhan winks jeung talatah di beurang wae dibikeun.

Anjeun bisa propil paling Heboh jeung anjeun bisa ngirim nya talatah paling intriguing, tapi manéhna kungsi meunang nempo.

Naha kumaha?

Sederhana. Sakali deui, awewe jeung propil online alus meunangkeun kavling tina winks jeung talatah unggal dintenna.

Méré nya alesan pikeun muka talatah Anjeun mimiti! Eta geus nangtung kaluar antara sakabeh batur, atawa mibanda kasempetan luhur lalaki dihapus jeung kungsi maca.

Méakkeun sagampil loba waktu crafting hiji baris judul intriguing Anjeun ulah di nulis sesa talatah Anjeun.

Tanya nya patarosan atawa husus nuduhkeun sababaraha jéntré dina propil nya jadi manéhna bakal nyaho Anjeun sabenerna maca eta jeung anu sabenerna kabetot dina leuwih ti saukur nuhun nya.

kaca: 1 2 3


Deui ka Top ↑

    © Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio