Kudu Asih Anjing

panungtungan diropéa: Nov. 20 2019 | 6 mnt baca

Kuring megatkeun pikeun ngadangukeun abdi sareng kulawarga meunangkeun deui kaluar aya. “Aya hirup sanggeus cerai, Sarah,” bapa memproklamirkan, teu aya nu manéhna kukituna kungsi geus cerai.

“Nu deui Anjeun ngadagoan, nu harder éta gé jadi” ieu adina mah gem saeutik Carol sacara, lamun manéhna geus sababaraha cara nyaho naha atawa teu nu bener

Sanggeus bulan ignoring eta, ngarespon kana iklan pribadi di eta koran teh seemed cara paling detached méré di. Abdi teu tangtu kudu diuk di restoran jeung babaturan ti babaturan tina salah sahiji ilaing mah, meureun Michael sacara, tapi meureun kang Ganjar atawa Nandang Jr sacara, sok ngarasakeun hidangan hiji teuing atuh saraf secukupnya. Abdi teu kudu endure komo hiji paguneman telepon jeung batur adina mah Christine geus dikaitkeun kana nelepon kuring. Prospek mah jeung kuring quietly bakal nyambung dina tulisan atawa urang teu ngalakukeunana.


Jujur, HOPELESSLY Romantic, baheula gentleman nyiar babaturan nona nu enjoys elegan dining, menari jeung mekar slow tina sayang. Piala Dunya, n / s, 50an ngora, duda, mikanyaah ka anjing, barudak lila meandering sapedah di rides.

Iklan eta ucul kaluar di kuring nu mimiti mah kokotéténgan. Aya teu pira kompetisi. Tinimbang risiko jadi aing geografi ka salah sahiji koran Boston, Abdi mutuskeun ieu leuwih aman sarta kurang hiji usaha pikeun ngurung Pilarian mah ka kaca single tina classifieds dina mingguan lokal. Tujuh kota satengahna antara Boston jeung Cape COD anu clumped babarengan dina hiji édisi. Opat kolom “Awewe néangan Lalaki.” A saparapat tina kolom tina “Lalaki néangan Wanoja,” dua éntri tina “Awewe néangan Wanoja,” jeung naon anu pernah kenca kolom nu ieu “Lalaki néangan Lalaki.”

Mah pasti teu boga niat nambahan ka surplus disheartening awéwé heterosexual nempatkeun Iklan, jadi kuring ngahurungkeun mah, nengetan ka kategori kadua. Ieu comprised leuwih ti babagi miboga freaks kontrol, kawas bodo-Néangan awéwé pikaresepeun antara 5'4″ jeung 5'6″, 120-135 lbs., diucapkeun lemes-, kabiasaan teu bad, aman finansial, pikeun mungkin hubungan. Mah bisa gambar dreamboat ieu nyieun hubungan poténsial-Na lengkah dina skala jeung mintonkeun pernyataan bank maranéhanana saméméh anjeunna penciled eta dina keur katingal-tempo.

Teras salajengna ieu hiji. Quaint, menawan, ampir teu wawuh kumaha bae. Lamun kuring meunang ka mekar di slow tina sayang, wae euy teu kuring di. Dijieun kuring inget kumaha ngalamun mah ieu.

Kuring di kurilingan ad dina kalam beureum, mangka tore kaluar ti kertas dina hiji sagi opat jagged. Kuring dibawa eta leuwih ka komputer mah diketik response hiji gancang, saméméh mah bisa ngarobah pikiran mah:

Kalayan Hormat:
Anjeun disada teuing alus jadi bener, tapi sugan we bisa boga cangkir kopi babarengan anywayóat tempat umum. Kami hiji WF, cerai, ngora 40, anu mikanyaah anjing jeung barudak, tapi teu lumangsung boga boh.
Cautiously optimistis

Kuring mailed surat ka Box 308P di kantor County Seserahan, nu ngalakukeunana, dina waktosna, Neruskeun eta. Kuring enclosed cek leutik pikeun ngamankeun sajumlah kotak sorangan pikeun réspon. Kurang ti saminggu saterusna mah geus jawaban mah:

Dear Madam,

Bisa jadi kuring boga hak husus tina meuli Anjeun kopi di Morning Glories di Marshbury di 10 AM ieu Saptu datang? Kuring gé jadi mawa acuk konéng tunggal.
-Awaiting Tanggapan anjeun

Uleman ieu diketik dina kertas gading kandel kalawan mesin tik nu sabenerna, aksara O jeung E ngabentuk titik-titik padet mangsi hideung, kawas nu manual heubeul ti budak leutik mah. Kuring wrote deui ngan saukur, Waktu jeung tempat merenah. Ningali maju ka eta.

Mah teu nyebut mah ampir-titimangsa pikeun saha, bieu pisan komo diidinan sorangan mun dipikir ngeunaan kemungkinan anak. Aya saukur moal aya rasa dina sia amoy mah nepi, teu kudu posisi sorangan for ngaronda a.

Kuring woke nepi sababaraha kali Jumaah peuting, tapi ieu mah goréng teuing. Hayu urang teu jadi lamun kuring ari nepi sadaya peuting tossing sarta ngarobahna. Jeung manéh di saukur sababaraha outfits beda dina Saptu isuk, pamustunganana settling dina baju haneut konéng jeung rok panjang kalawan print floral baheula. Kuring fluffed rambut, threw dina sababaraha mascara jeung brushed huntu mah kadua kalina samemeh pos kaluar panto.

Isuk Glories anu kakara pondok ti keur trendi, hiji hodgepodge delightfully overgrown tina greenery panonpoé-streaked, kisi bodas jeung tabel buleud tombol jeung samet beusi mismatched. Kopi ieu kuat jeung barang dipanggang homemade jeung nikmat. Anjeun bisa diuk di meja jam tanpa sia nuhun kotor ti urang digawe di aya.

Nu panjang Saptu-isuk nyokot-kaluar garis dijieun nepi ka panto, sarta ngajak kuring menit ka maneuver jalan mah leuwih ka tabel. Kuring discan gancang, itungan mah dina overload, nyoba nyokot kaluar acuk draped di sakuliah tabel, pikeun nginget garis lawang mah geus rehearsed dina drive leuwih.

“Sarah, darlin mah’ mojang. Naon kejutan denok. Datang ka dieu sareng masihan Daddy heubeul dear Anjeun nangkeup a.”

“Bapa? Naon anu anjeun lakukeun di dieu?”

“Sumur, éta hiji rupa kumaha-do-anjeun-do. Jeung ti salah sahiji putri pisan paporit mah di éta.”

“Where'd anjeun meunang acuk nu, Bapa?”

“Ngangkat eta isuk ieu ti taman kembang mawar dear ibu Anjeun. Allah beristirahat jiwa nya.”

“Éh, nu nu eta kanggo?”

“A babaturan nona, madu. Ayeuna teh tangtu alami kahirupan ieu nu dad Anjeun bakal mibanda babaturan nona ayeuna, Saso. Kuring ngarasa ibu sainted Anjeun whispering kelulusan nya ka kuring unggal poe.”

“Janten, a, Anjeun keur perencanaan papanggih babaturan nona ieu dieu, Bapa?”

“Nu ngaku, InsyaAllah.”

Tempat di juru Dusty otak mah, synapses anu nyambungkeun. “Ya Allah. Bapa. Aku tanggal Anjeun. Dijawab ad pribadi Anjeun. Dijawab ad pribadi bapa sorangan urang.” Maksad abdi, sakabéh Iklan pribadi di sakabeh dunya kuring kungsi nyokot hiji ieu?

Bapa mah nyawang kuring blankly, mangka diangkat alis bodas shaggy di gebyar. Panon pindah skyward salaku manéhna cocked sirah pikeun hiji sisi. Manéhna ngahurungkeun palem-Na nepi di pengunduran diri. “Sumur, ayeuna, aya hiji pikeun tulak supermarket. Madu, teu kunanaon, teu kudu ngahurungkeun bodas kawas anjeun geus katempo jurig hiji. Ieuh. Ieu ngan ngabuktikeun Kuring dibawa Anjeun nepi ka apal kana inten ti riffraff teh.”

Faking hiji recovery gancang tradisi kulawarga Hurlihy, jadi kuring squelched bayangan bentuk konéng tunggal ros dina leungeun nu lian ti bapa sacara. Mah nyandak napas slow, assessing karuksakan ka jantung mah. “Henteu ngan éta, Bapa, tapi meureun anjeun jeung bisa mah ulah pintonan Jerry Springer babarengan. Kumaha 'bout ëFathers Anu tanggal putri'? Maksad abdi, ieu téh gedé, Bapa. Nu Oedipal implikasi aloneó”
“Oedipal, smedipal. Ulah jadi lalaki sadaya kuliah di kuring ayeuna, Gadis Sarry.” Bapa peered kaluar ti dina alis-Na. “Jeung denok salaku anjeun, anjeun geus komo lovelier basa Anjeun keur smidgen hiji kurang flip.”

Kuring swallowed balik lawon nu seemed jadi ngan pilihan mah sagigireun flip, jeung diuk ka handap dina korsi di sakuliah ti bapa. Muludan urang datang ku jeung junun mesen kopi. “Antosan sakedap. Anjeun geus teu ngora lima puluh, Bapa. Anjeun geus sawidak genep. Jeung lamun salila ieu kali Anjeun rode bike hiji? Anjeun teu gaduh bike hiji. Jeung hate anjeun anjing.”

“Madu, teu jadi literal. Mikir nu jadi sajak, salaku anu aya di handapeun jiwa mah. Jeung, Sarah, Aku gumbira anjeun geus dimimitian keur bobogohan deui. Kevin ieu teu di-Na alus pangalusna poé cukup pikeun anjeun, sweetie.”

“Dijawab ad pribadi bapa sorangan sacara. Nu bakal teu dating. Éta gering.”

Bapa diawaskeun salaku palayan geulis leaned di sakuliah tabel di gigireun ours. Panon-Na ari dina dirina salaku manéhna patted leungeun mah ceuk, “Anjeun bakal ngalakukeun leuwih alus waktu nu sanes, madu. Ngan tetep nepi karya teuas.” Kuring diawaskeun salaku bapa raked hiji clump rambut bodas kandel jauh ti panon caian coklat-Na. Nu bodo bisa manggihan palajaran…Yesus, tanggal jeung putri-Na.

“Oh, Bapa, Kuring poho sadaya upami anjeun. Anjeun ngagaduhan tanggal salah, oge. Anjeun kudu jadi sepi tanpa Ibu, huh?”

Muludan Nu ngadeg nepi, bray panon bapa sarta smiled. Manéhna walked jauh, sarta manéhna ngahurungkeun gaze-Na deui ka kuring. “Jigana ngeunaan nya unggal dintenna, sadaya poé. Jeung bakal pikeun sesa alam kahirupan mah. Tapi ulah salempang ngeunaan kuring. Mah boga kira pukul opat.”
“Naon maksad anjeun, a kira pukul opat? Kira pukul opat Massa?”

“Entong, darlin '. A kaca wee arak jam opat jeung nona denok sejen. Nu teu bisa jigana tahan lilin ka anjeun, mah amis.”
Mah sakuduna nu gaduh tanggal jeung dulur getih deukeut ieu jauh kurang traumatis lamun ieu ngan hiji dua kaping poé sacara. Kuring didebat naha ka file tidbit nu jauh Pikeun rujukan, mangsa nu bakal datang, atawa pikeun terjun kana denial jero jeung saharita nu kajadian anu kungsi aya kajadian. Kuring diangkat kopi bodo mah biwir mah. Bapa smiled encouragingly.

Sugan kurangna kontrol ieu di pigeulang mah. Meureun ieu mah saukur poho ka ngelek. Tapi salaku bapa nepi ka di peuntas tabel sareng tumpukan napkins kertas ka paralon kopi ngaduruk ti gado mah, Teu sangka nya komo leuwih gampang mah geus saukur kungsi diajar jadi tumuwuh-up.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio