Kuring Tempo Aya mah kawas – Ayeuna Naon?

panungtungan diropéa: Aug. 22 2019 | 5 mnt baca

Janten, Anjeun geus ditandatanganan nepi ka sababaraha tempat dating jeung geus sabenerna kapanggih sababaraha urang nu remen dibere nyaho leuwih alus… meureun komo tanggal. Naon anu anjeun pidamel ayeuna?

Sumur, Anjeun bisa nunda heula nepi profil anjeun sarta ngadagoan batur ngahubungan Anjeun, tapi anjeun meureun bakal meunangkeun hasil leuwih hadé lamun nyokot alpukah nu. Lamun anjeun manggihan batur metot jeung ngarasa pangjurung pikeun nyebutkeun “Éh”, teu jadi bashful! Eta jelema bisa euy bandung ngadangu ti Anjeun. Barina ogé, maranéhanana dijieun propil hiji, ngan resep ka anjeun, di amoy tina pasamoan batur. Anjeun pasti moal nyaho iwal mun kontak eta jeung manggihan.

Ladies, tong isin – lalaki cinta ka jadi neruskeun!

Kumaha anjeun initiate kontak?

Cara nu paling umum pikeun kontak batur jeung surelek, hiji talatah instan, atawa 'wink'.

Mah nganjurkeun nyimpen nu talatah instan nepi ka anjeun geus disilihtukeurkeun sababaraha surelek sabab méré Anjeun Beuki lila mun dipikir ngeunaan naon nu bade ngomong jeung pikeun meunangkeun ngarasakeun pikeun jalmi séjén. Saatos meunangkeun leuwih akrab jeung silih, mangka anjeun bisa mimiti galecok.

Mun anjeun teu boga kaanggotaan mayar, Anjeun bakal paling dipikaresep jadi diwatesan ku ngagunakeun 'winks’ atawa 'imut’ atawa hiji hal nu sarupa. Ieu talatah canned nu bakal ngomong hiji hal kawas “Nancy nyaéta kabetot dina Anjeun” atawa “Joe winked ka anjeun”. Winks jeung imut nu cara gancang ka nyebutkeun salam tapi drastis ngawates kabisa Anjeun ka pique dipikaresep batur sacara. Ieu bakal nahan loba tekenan dina ngabogaan propil terrific sabab bakal geus ngalakonan sadaya hihihi Anjeun pikeun anjeun.

Surélék nyaéta pangalusna di awal.

Emailing tanggal poténsial nyaéta pisan kawas flirting. Maksud surelek kahiji pikeun meunangkeun eta responna, pikeun muka dialog hiji. Anjeun hoyong meunangkeun bunga maranéhanana tapi diamkan saja muka réngsé ambéh maranéhanana bakal ngabales deui ka Anjeun. Jieun surelek Anjeun pondok jeung menawan. Tip séjénna: teu ngirim barrage tina surelek ka hiji jalma, turutan Pace maranéhanana jeung nyoba ngajaga nepi. (Lamun maranehna ngirim 4 saminggu, nu dikirim 4 atawa jadi saminggu.)

Jadi Kumaha Ulah Anjeun Tulis nu Surélék Kahiji?

Lamun ngabales ka Iklan pribadi, coba jadi, sumur, personable. Tulis sahenteuna hiji atawa dua ayat sorangan jeung naon nu dipikaresep ngeunaan eta atawa ad diri. Loba prinsip tulisan propil dilarapkeun ka surélék, saperti tinggal positif, keur jujur, jeung Mayar perhatian deukeut ka ejahan jeung grammar.

Rapat batur online pisan seru sarta bisa make aran kawas asih hiji struck rumaja, tapi rame pangalusna Anjeun teu disada kawas hiji. Kalolobaan urang nu néangan batur nu saeutik leuwih dewasa, batur nu boga potensi keur pasangan waktu hirup. Sawaktos Anjeun pertama kali ngamimitian komunikasi jeung hiji jalma, aya nu lepat jeung flirtation, keur happy, jeung ketawa, tapi pastikeun eta teu leuwih luhur. Oge, teu ngamimitian ku tuang kaluar jiwa Anjeun, sangkan manéhna atawa nya sadaya ngeunaan Anjeun urut pamajikan atawa urut signifikan lianna. Hindarkeun ngawangkong ngeunaan hal pribadi saperti masalah finansial, isu kaséhatan, atawa carita ngeunaan kulawarga dysfunctional Anjeun. Ieu mangrupa turnoff badag, jeung mangrupakeun cara nu alus teuing pikeun nyingsieunan batur jauh. Nyalametkeun nu jenis ngobrol for anjeun Kemis peuting poker kaulinan atawa poe di hairdresser nu. Mun anjeun indung tunggal, saeutik saeutik tina paguneman ngeunaan kids Anjeun rupa pikeun megatkeun és jeung manggihan taneuh umum, tapi inget anjeun nyoba ngawangun sambungan romantik, jadi tetep teuing minimum hiji.

Sok jujur!

Lamun hubungan nu ngalir ka hareup, bebeneran nu bakal datang kaluar pamustunganana. Ieu jauh leuwih alus jadi diri anjeun nepi hareup tinimbang nyaritakeun hiji bohong konyol di awal, ngan nepi ka kapanggih kaluar jeung boga hubungan poténsial digolongkeun eta.

Terus positif!

Hal panungtungan saha hayang nyaéta pikeun ngirim hiji talatah ka batur jeung di respons, ngadangu sadaya ngeunaan jaman baheula maranéhanana gagal hubungan, masalah kaséhatan, atawa woes finansial. Anjeun bisa ngabagikeun doom jeung gloom Anjeun saatos Anjeun dibere nyaho silih saeutik saeutik. Atawa leuwih alus can, ngan nunda sagala barang nu tinggaleun anjeun jeung mindahkeun dina. Aya euweuh waktu kawas hadir pikeun ngamimitian seger!

Hal Compliment Anjeun kapanggih metot dina propil maranéhanana.

Ieu mangrupa tempat pikeun éta penting pikeun maca propil jelema. Eta méré Anjeun hal nu rék diajak ngeunaan. Salaku conto, lamun anjeun aya hiji awewe jeung anjeun manggih saurang lalaki metot jeung manéhna geus anjing Labrador kawas Anjeun, Anjeun bisa ngomong hiji hal kawas, “Tuh. My name is Mary jeung noticed di profil anjeun yen Anjeun gaduh Labs. Mah teuing!” Ti aya, mere gambaran ringkes anjing Anjeun, nyebut nu bakal ngarasakeun dédéngéan deui, sarta asup off.

Hindarkeun koméntar overtly seksual.

Ulah datang dina kuat teuing di mimiti jeung innuendos seksual coba teu komen dina poto jelema. Panggihan hal saeutik leuwih 'jero’ komen dina, meureun hal maranéhanana ceuk di gambaran maranéhanana.

Manggihan cara pikeun terus komunikasi.

Titik utama surelek kahiji pikeun meunangkeun ka perhatikeun anjeun jeung responna deui ka Anjeun. Ulah nyerah teuing informasi, tapi ngabejaan ka eta cukup pikeun meunangkeun eta museurkeun. Anjeun nyoba pikeun meunangkeun paguneman bade, jadi nanyakeun patarosan anu mangrupakeun ide nu sae, salami anjeun teu ménta loba teuing.

Nyebut hal nu geus di umum, jeung nanya hiji atawa dua patarosan ngeunaan eta.

Salaku conto, sawaktos Anjeun pertama kali ngamimitian olahtalatah jeung batur, Anjeun bisa ménta, “Naha anjeun teu nanaon fun saminggu?” “Dupi anjeun ngagaduhan rencana badag pikeun sabtu minggu nu?” Ieu baris mantuan Anjeun diajar tentang jalma nu tanpa seeming nosy. Sanggeus Anjeun geus berkomunikasi jeung batur husus bari, Anjeun bisa make patarosan polos nempo upami Anjeun bisa manggihan lawang dina waktu nalika dua Anjeun bisa minuhan.

Coba pikeun nyegah aksara lila sareng wincik saeutik nu bisa dianggap boring.

Terus ka titik, tapi coba, nu mungkinkeun kapribadian Anjeun caang ngaliwatan. Terus, aturan hade jempol nyaéta “compliments jeung patarosan.” Hiji compliment earnest dina accomplishments jalmi sacara, tulisan gaya, atawa gol hirup bakal nyebutkeun pisan.

Di dieu aya sababaraha alus, jejer starter és-megatkeun:

Lamun Anjeun cicing di wewengkon nu sarua, mairan dina wewengkon, atawa hiji hal anu patali jeung eta. Mun anjeun teu cicing di wewengkon nu sarua, Anjeun bisa nanyakeun ngeunaan di mana maranéhna aya.

Musik jeung pilem oge nu alus paguneman-starter; loba dulur diaku sababaraha jenis musik atawa film.

Meureun anjeun indit ka kuliah sarua atawa leuwih alus can, hiji sakola rival. Poking fun di sakola rival sok cara fun pikeun megatkeun es.

Sarta asup nyata kahiji ngaran anjeun…

Lamun anjeun damel katuhu ieu, jalma nu iyeu anjeun geus nyieun. Ngelingan, sanajan upami Anjeun meunangkeun response hiji, Anjeun bakal kudu tetep dipikaresep maranéhanana. Dina surelek nu nu turutan, tetep nanyakeun patarosan sarta tetep complimenting (sedengkeun sésana jujur ​​jeung positif). Lamun anjeun ngarasa nyaman, Anjeun bisa ngaléngkah ka bentuk nu leuwih intim komunikasi kawas talatah instan, telepon nu, sarta ahirna, pasamoan di jalma.

Lamun sapoé mana anu ku anjeun geus teu kadéngé ti eta, tinimbang inundate kotak surat nu individu nu mibanda talatah, ninggalkeun hiji pondok, talatah amis nu nyadiakeun hiji hint leutik ajakan manéhna atawa nya diwalon.

Ngelingan…

Ulah mere kaluar ngaran lengkep Anjeun, alamat surélék pribadi, atawa nomer telepon di email mimiti ieu; nungguan nepi ka anjeun boh museurkeun jeung éta semu anu eta nu keur jalan wae,.


Deui ka Top ↑

    © Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio