Pananjung A pepet Sitter

panungtungan diropéa: Jan. 14 2021 | 3 mnt baca

Dina waktu lain anjeun dileungitkeun, naha éta pikeun bisnis atawa pelesir, Anjeun bisa jadi hoyong mertimbangkeun Ngiring hiji piaraan sits datang kana asal Anjeun miara pets Anjeun. Employing layanan sitter piaraan panarjamah bakal ngidinan piaraan Anjeun tetep teu nyaman di imahna sorangan, méré Anjeun karapihan tina pikiran nyaho manéhna aman jeung di leungeun boga kabisa, jeung frees Anjeun ti ngabogaan ngandelkeun babaturan atawa baraya. Saméméh leungeun leuwih kenop Anjeun sareng gelombang pamit ka Rover jeung mengembang sanajan, nyokot waktu ngadidik sorangan ngeunaan sitters piaraan jeung layanan nu disadiakeun. Ngawawancara hiji sitters sababaraha piaraan, dibere nyaho eta bit hiji, jeung nanyakeun. Panggihan ngeunaan pangalaman maranéhanana, kumaha remen maranéhanana bakal nganjang pets Anjeun, kunjungan sabaraha lila panungtungan, naon bakal maranehna ngalakukeun bari jeung pets Anjeun, how they’ll handle emergencies and fees. Salian informasi umum ngeunaan ladenan maranéhanana, Anjeun bakal hoyong nutupan sababaraha poin pohara penting, salaku di handap ieu.

– Asuransi jeung / atawa beungkeut: Ieu moal nyegah kacilakaan ti lumangsung tapi bakal nangtayungan anjeun jeung sitter piaraan ka extent tangtu kudu mishap hiji kajadian. Lolobana proprietors budi nu insured, jeung paling ladenan nu employ sitters piaraan nu kabeungkeut jeung insured. Mangrupakeun ide nu sae pikeun ménta bukti asuransi.

– Dibekelan darurat piaraan: Lamun piaraan Anjeun jadi gering basa Anjeun keur jauh, éta gé jadi penting pikeun sitter piaraan Anjeun nyaho ukuran naon mawa lamun teu bisa kahontal. Manéhna atawa manéhna kudu boga inpo kontak vet Anjeun, jeung tipe pengobatan sarta / atawa jumlah Anjeun authorize lamun teu bisa ngahubungi.

– Prosedur sitter darurat piaraan: Ask what measures will be taken if your pet sitter becomes ill and is unable to care for your pets if he or she is unable to get to your home due to inclement weather, atawa dina acara bencana alam.

– Kaamanan Key: Tanya kumaha kenop bakal dicirikeun jeung disimpen. Kenop teu matak napel nanaon jeung ngaran anjeun atawa alamat dina eta, jeung lamun teu dipaké, ideally maranéhanana kudu dijaga aman dina dipager aman aman atawa nu sejenna kakonci. Lolobana usaha diuk piaraan oge bakal nawarkeun pikeun tetep konci Anjeun pikeun diuk piaraan assignments hareup.

– Kontrak jeung bentuk sejen: Pastikeun yén sitter piaraan Anjeun nyadiakeun Anjeun sareng kontrak ditulis detailing hal saperti kaping, kali, ladenan sapuk kana, prosedur darurat, kaamanan konci, ongkos, jsb.

– Rujukan: Tanya for ngaran na informasi kontak pikeun sababaraha klien. Candak waktu rék diajak ka ieu jelema na nanya ngeunaan pangalaman maranéhanana jeung naha atawa teu maranéhanana kukituna nyewa nu sitter piaraan husus deui. Loba sitters piaraan ogé happy méré rujukan ti professional perawatan piaraan séjénna kayaning veterinarians, groomers, atawa trainers.

– Pepet isu: Nginpokeun piaraan sitter prospektif Anjeun nu mana wae masalah kaséhatan, isu behavioral, atawa faktor penting nu ngeunaan pets Anjeun. Jokowi sitter piaraan Anjeun jadi loba informasi Anjeun bisa ngeunaan piaraan anjeun bakal ngaktifkeun nya méré perawatan pangsaena nu bisa direkam.

– Isu utama: Salaku isu piaraan, pastikeun pikeun nginpokeun sitter piaraan Anjeun nu mana wae oddities ngeunaan asal Anjeun nu bisa hudang dina henteuna Anjeun (a toilet that overflows, lawang nu teu ngonci bener, alarm kaamanan, jsb).

Sabab piaraan diuk mangrupakeun ladénan pribadi, anjeun jeung piaraan Anjeun kudu teu nyaman jeung jelema nu ngajak kana asal Anjeun. Néangan rasa profesionalisme jeung touch pribadi, , pastikeun anjeun tumut kana akun rarasaan Gut Anjeun, and observe your pet’s reaction to the pet sitter your interview. Sareng hiji saeutik saeutik persiapan jeung panalungtikan, your pet will be able to stay safely in his own home while you’re away and will be there to eagerly greet you with love and affection when you return.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2021 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio