Rasa ajen

panungtungan diropéa: Mei. 26 2020 | < 1

Aya bubu anu loba urang digolongkeun kana sabab pikeun paling katresna bagian nu socialized jadi amis, diukna, pasip, well-mannered jsb. Lamun urang tumuwuh nepi tur meunangkeun kana hubungan, loba urang teu bener nyaho naon mun di response ka disrespect.

Ieu saeutik hiji mah urang geus beku. Ngajempolan. Kuciwa. Ayeuna Naon? Sumur, aya perséntase awéwé nu teu baris nempatkeun nepi ka naon wae bentuk disrespect dina hubungan maranéhanana. Hiji kajadian sarta bail. Meureun mangrupakeun ide nu sae!

Tapi saterusna aya sesa urang – nu boh meunangkeun samentara outraged atawa kesel, tapi kawas karacunan pait – urang ngelek eta sarta maju dina. Ieu NOT mangrupakeun ide nu sae.

Perkara teu sabaraha mitra Anjeun bisa minuhan dina waktu hirup anjeun, aya kudu sok aya sahanteuna hiji sarat – yén anjeun diperlakukeun kaitannana ti beurang urang nepi ka ahir.

Tingali pikeun wewengkon hormat lamun…

1. Anjeun intim. Manéhna kudu hormat ka likes Anjeun sareng henteu janten.

2. Nu keur diajak ngobrol silih. Manehna teu kudu nyarita ka anjeun kawas hiji dad ambek atawa kawas anjeun hiji jelema bodo.

3. Anjeun arguing. Komo dina panas perangna, Anjeun kudu jadi teu disrespected. Lamun nya meunang nu dipanaskeun – batur kudu leumpang jauh.

4. Manéhna nyaéta kira-kira babaturan jeung kulawarga. Lamun anjeunna henteu ngubaran babaturan / kulawarga nu aya kaitannana, mangka manéhna teu teu hormat Anjeun. Maranehna hiji penyuluhan Anjeun.

5. Anjeun tungtung eta. Komo lamun hubungan nu leuwih jeung aya nu raos Hurt – manéhna kudu boga cukup kaitannana pikeun naon anu Anjeun teu babagi pikeun ngeureunkeun atawa narima ahir jeung kelas.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio