Nu Dog Walker

panungtungan diropéa: Nov. 13 2019 | 10 mnt baca

Nina geus nempo Daniel. Manéhna ieu bade nyokot bulls ku surak maranéhanana, atawa leuwih aptly, anjing ku leashes maranéhanana, tur meunangkeun perhatian lengkep-Na, sanajan manéhna geus nyieun fool total sorangan, nu ieu, paling assuredly, bisa dilawan.

Jadi manéhna rencanana acara anjing-leumpang husus. Dinten ieu, tinimbang Pergaulan nepi cara manéhna biasana teu, jeung anjing sakabeh rupa, manéhna disusun pikeun nahan saeutik bodas fest Yuppie-dog. Butuh waktu sababaraha juggling jadwal nya jeung sababaraha finagling jeung Suki, anjing sejen Walker manéhna terang ti ngaji anjing nu langganan seemed jadi anjing tina cutesy, saeutik rupa jeung nu owed Nina ti waktu éta lamun manéhna indit ka Hawaii dina menit whim kamari jeung nanya ka Nina ka eusian keur dirina.

Nina kungsi bisa ngomong beda antara anjing ieu kajaba maranéhanana geus markings mahiwal, kawas ceuli kénca leungit Stella sacara, atawa gundul patch Jedi ngeunaan hip kénca-Na. Pikeun nya, maranéhanana kabéh anjing bodas saeutik, iwal Cockapoos, nu bener éta lucu jeung pinter, tapi kumaha sejenna ulah nyangka ti mutts, nu naon Cockapoos bener aya. Anjing bodas saeutik murni jawa condong jadi milik idiots anu mikir di antarana salaku asesoris lucu, sabab geus leutik nu jeung anjeun bisa dicokot dina hiji kapal terbang atawa pikeun restoran. (Manéhna teu teu, kumaha oge, nangtoskeun maranéhanana anu dipiboga hiji sabab ieu hypo-allergenic. Nu ieu alesan médis, hijina alesan ditarima sorangan anjing saperti a.)

Tapi ngeruk sagala boga anjing bodas saeutik tur Anjeun bakal manggihan indungna psychotic nu percaya yén breed maranéhanana anu husus jeung unik, jeung bore Anjeun sareng bédana, di jéntré, antara Bichon jeung Maltese, ngeunaan nu, tangtosna, Nina bisa méré shit hiji.

Tapi, visually diomongkeun, salaku pak hiji, maranéhanana éta tetempoan hiji. Manéhna geus dicokot ka embung, hoping maranéhanana kukituna ngajalankeun kana Daniel. Manéhna terang manéhna lumpat unggal isuk jeung saukur jalan manéhna indit. Isuk Ieu ieu rame, komo dina jalur kuda nu manéhna dipaké pikeun anjing. Everybody ieu nempo nya, mesem, nu nunjukkeun ayana, di tetempoan pikaresepeun. Tapi Allah nyaram manéhna maké jogging jalan satapak nepi di pager. Joggers éta mean motherfuckers lamun datang ka anjing, orok strollers, walkers atawa komo wheelchairs, manehna teu mibanda énergi pikeun contend jeung nu isuk ieu, utamana maké ieu sendal anyar lucu nu anu killing nya.

Sabab neared torowongan di tungtung kidul embung, anjing akrab sprang kaluar ti gelap. Ieu Sid. Ah Waduk, mikir Nina, salaku manéhna bounded lempeng pikeun nya, dieu manéhna asalna. Pikeun mana aya Sid, aya Daniel. Jeung jantung nya mimiti ngéléhkeun saratus thumps hiji kadua, jeung seuri spontan kapanggih cara anak onto beungeut nya, salaku leungeun nya indit nepi ka lemes rambut nya, terus narik turun baju nya, usap kesang ti beungeut nya.

Saterusna manéhna nempo manéhna. Dina hiji t-shirt jeung kolor, rambut kawas anjeunna ngalaman saukur digulung kaluar ranjang, jogging jeung headphone jeung pamaén MP3 di leungeun kénca-Na, pikiran-Na jelas dina musik. Manéhna lumpat ka arah nya tanpa ku manéh nya.

Nepi ka manéhna. Teras salajengna, seuri aya deui di peuntas beungeutna, nyieun panon crinkle-Na, pipi Surabi-Na. Biasana ieu teuas kantun. Manéhna ieu dikurilingan ku sabelas anjing bodas saeutik, jelema nanaon condong mawa jeung coddle. Manéhna kokotéténgan kawas dukun alus kaler, dikurilingan ku bichons tinimbang munchkins. Manehna ieu maké rok pondok pisan tinimbang kolor dawam nya jeung jenis blus peasanty flimsy tinimbang nya universitas torn dawam t-shirt jeung Sadéwa damn sendal uncomfortable tinimbang sapatu nya.

“Daniel!” manéhna waved manéhna.

Manéhna dipingpin ka arah nya, sabab di moment yén Aisyah ieu teu kamana mana wae. Maranéhanana anjing saeutik anu hartina ngajalankeun bunderan kira-kira nya. Meureun manéhna kukituna digolongkeun (teu yén Aisyah ieu hoping meunang menyakiti) sarta manéhna kukituna kudu nyokot nya nepi (tapi hal ieu teu bakal bad).

“Hey Nina.” Jeung lamun ku bakal, manéhna jadi serius, ampir buritan. Lamun manéhna teu nyaho leuwih alus, manéhna bakal geus mikir manéhna pissed. Teu manéhna nyaho manéhna kungsi susun di tempat manéhna teu kudu boga? Salaku manéhna ditilik nya, Anjeunna nyandak headphone-Na off, letting eta ngagantung di sakuliah beuheung-Na. Manéhna diklik off pamuter MP3.

“Kawas rombongan Anjeun. Naon anu anjeun geus aya, sapuluh frieze bichon?” ditanya Daniel. Manéhna smiled, salaku manéhna dapatkan salaku deukeut ka dirina salaku manéhna bisa, dibere gaya sabudeureun.

“Aku impressed. Tapi sabenerna, Kuring geus di dieu hiji bichon, hiji ieu dieu, Bentang. Éta Zardoz, hiji bichon / campuran yorkie, leuwih aya peeing dina batu nu. Kuring boga dua chi-poos, Sam jeung Dave, katuhu aya jeung bows pink saeutik, Masakan, cockapoo nu, Jackie O. jeung John F., dua Tulears kapas. Oge, Annie, nu apso lhasa, nu anjing ti naraka. Anjeun terang teu? Manéhna ageman hiji diaper doggie lamun manéhna nu di imah. Teu nagreg. Sarta maranéhanana tilu malteses? Éta Larry, Curly jeung Moe. Sabelas yuppie anjing sadaya dina urutan.”

“Kumaha anjeun bisa ngomong? Saha nu nu, Maksad abdi. Maranéhanana sadaya kasampak nu sapuk ka kuring.”

“Anjeun doggist Anjeun! Jeung teu nyebutkeun ësome babaturan pangalusna Anjeun are'Ö”

Manéhna laughed, salaku manéhna katingali turun. Toenails nya anu dicet hiji pink suri jeung sanajan suku nya éta saeutik gnarly jeung arched, manéhna kokotéténgan alus jeung denok dibandingkeun jeung dipikir nya dawam tina ngiker-gadis-jeung-anjing. Manéhna teu yakin nu kasampak manéhna liked leuwih alus.

“Teu aya sapatu.”

Nina ieu jadi reuwas jeung pleased, manéhna bieu bisa ngandung sorangan. “Anjeun noticed. Maksad abdi–“

“Taya University t-shirt.”

Eta digarap, Nina disangka sorangan. Manéhna dirasakeun tug dina leashes nya. 'Cicing everybody. Ngan tetep hiji menit, punten.”

“Anjeun katingalina saé.”

Nina kokotéténgan ka handap di toes nya tuluy balik deui nepi ka Daniel. “Hatur nuhun. Jadi maneh. Kuring meanÖ”

“Tapi nu meunang jadi teuas leumpang di maranéhanana sapatu.” Manéhna melong suku nya di sendal strappy maranéhanana terus di suku bulistir nya terus kana panon nya. Manéhna geus katempo manéhna tempo nya, sarta manéhna blushed.

“Sumur, Mah leuwih alus meunangkeun anjing ieu walked jeung imah.” Ieu manéhna jumlahna jelema bodo? Naha teu manéhna ngingetkeun manéhna gawé nya? Maksud kajadian ieu pikeun meunangkeun manéhna mikir nya teu jadi nya.

“Éta leres. Anjeun geus berpungsi.”

Manéhna blew eta. Jadi manéhna Purbasari jeung manéhna indit jeung éta.

“Kaula picking Sid nepi saterusna, bener?”

Manéhna Puguh. “Kuring geus rapat. Janten, atuh.”

“Yakin, éta pakasaban mah.” Abdi mayar Anjeun, nu mungkinkeun kuring nyokot Sid.

Saterusna Daniel ceuk, “Ieu endah pisan nu urang kawas anjing ieu. Maranéhanana geus cute, tapi maranehna teu dipulut. Maranéhanana geus kawas ngabogaan boneka.”

“Hehehehe, sumur, jalma nu gering,” ceuk Nina.

Manéhna straightened luhur jeung ka melong nya. “Maranéhna nyaéta,” cenah, salaku panon-Na squinted lamun nyoba tempo nya deukeut. “Maranéhanana trespass.”

Manéhna dicandak aback. “Maranéhanana nganjang,” manéhna ceuk, defensively.

“Maranéhanana Snoop.”

“Oh teu maranéhanana?” Manéhna ngangkat alis nya, mikir manéhna di pak. Chandler sacara, ngaran nya dina komputer-Na.

“Maranéhanana stalk.”

“Maranéhanana ngabohong,” ceuk Nina, pamikiran ngeunaan naha manéhna, pengacara hiji, bakal nalungtik Ibu. Chandler di tempat kahiji.

“Maranéhanana narajang privasi masarakat.”

“Pas,” Nina sapuk.

Maranéhanana eyed silih. Nu anjing anu geus meunang saraf. Annie ieu sniffing butt Sid sarta Moe ieu sniffing butt Annie, tapi Sid teu boga suku sniffing butt sasaha urang. Manéhna ngan hayang meunangkeun apan jauh ti ratdogs bodas saeutik ieu pas mungkin.

“Anjeun leuwih alus rék,” Nina ceuk. “Sid teu kasampak teuing senang.”

Sid ieu bearing huntu sarta growling, hackles-Na nepi, buntut-na di standstill hiji.

“Anjeunna rupa. Leumpang kalayan kuring,” ceuk Daniel. “Kadieu.”

Manéhna hesitated.

“Kadieu!” Anjeunna adamant.

Na ngarah walked, kira-kira embung babarengan jeung belasan anjing, Daniel nyekel Sid jeung leungeun luar-Na.

“Wartosan abdi,” cenah. “Naha Anjeun leumpang anjing?”

“Naha henteu? Kumaha atuh jadi ngalakonan? A asli tugas? Nyaeta naon hartosna?”

Manéhna dipaliré defensivness nya. “Sumur, geus sok geus anjing Walker?”

“Kunaon, nu salah keur anjing Walker?” Naha teu everyone nganggap yén anjing leumpang ieu naon eusina bari gagal di naon nu rék ngalakonan.

“Entong, Abdi”m saukur ngaledek. Teu nu oke?”

“Ngan salila kira sataun. Hampura. Réréncangan abdi, Atra, geus indit ka L.A. samentara, jadi kuring nyandak sora pikeun nya, samentara.

“Teu kitu samentara, Proyék taun lila ieu. Dimana teu anjeun damel saméméh?”

“Random House. Copywriter.”

“Anjeun méré eta up for ieu?”

“Ieu teu pira méré nepi. Iwal mom mah. Mah ngajak jauh hak bragging nya.”

“Anjeun geus putri mengerikan.”

Manéhna kapaksa kasampak di manéhna pikeun manggihan lamun manéhna nagreg atawa teu. Anjeunna. Manéhna smiled deui di manéhna.

“Anjeun kudu nyieun sawatara duit alus. Tempo naon mah mayar Anjeun, jeung balikeun nu ku sabaraha? Anjeun saena kavling tina anjing, bener? Jeung éta sagala tunai, bener?”

“Mah oke.”

“Hiji usaha sadaya tunai. Éta hal teu taxpayer kudu tanpa.”

“Jeung kumaha upami Anjeun? Anjeun geus lava hiji–?” Manéhna usaha pikeun ngeureunkeun sorangan tapi ieu telat.

Panon-Na jadi slits ipis jeung manéhna smiled. “Anjeun tiasa ngomong. Ieu mah kecap bad. Malikan sanggeus kuring: pengacara. Kadieu.”

“Pengacara,” manéhna ngomong jeung duanana laughed.

“How'd nyaho?” manehna nanya, sanajan, manéhna terang kacida alusna kumaha baé terang.

“Sumur, a, Abdi, ngan tatarucingan hiji. Anjeun kasampak kawas pengacara hiji. Sid nyaéta jenis anjing pengacara hiji bakal mibanda. Susun anjeun, sumur, ti naon geus mah ditempo tina eta, Sigana mah jenis tempat pengacara hiji bakal hirup.”

“Ti naon geus katempo ngarupakeun klausa nu sasuai tina kalimah éta.”

“Foyer Anjeun.”

'Donët poho mah mandi, jeung–“

“Nu ieu eta! Kuring henteu nempo–“

“Nu lorong ti foyer ka kamar mandi, oh jeung pangkeng Anjeun geus leumpang ngaliwatan pikeun meunangkeun ka kamar mandi.”
Manéhna geus eureun manéhna. Mindahkeun manéhna. “Hehehehe, ieu bak mandi nu, mandi jeung wc. Maranéhanana giveaways paéh. Maranéhanana ceuk 'pengacara’ sakumna maranehna.” Manéhna laughed deui. “Kuring kungsi poho ngeunaan kamar mandi.”
“Hmmm. Teu kuring,” cenah mesem.
Ayeuna nepi sisi wetan jeung nearing giliran kulon, anjing happily dina cara imah maranéhanana, Nina jeung Daniel geus fallen jadi alur leumpang. Ieu menit saméméh boh di antarana spoke.
“Jeung trombone mah,” ceuk Daniel.
“Naon?”
“Trombone mah, Ceuk kuring.”
Nina sacara bisa ngarasa jantung nya ngéléhkeun kawas kendang dina quartet jazz. “Maneh, a, antrian trombone?”

Manéhna melong nya pikeun menit hiji, jeung ceuk euweuh. Terus, sanggeus naon seemed kawas jam, manehna nanya, “Maneh jiga jazz?” ditanya Daniel.
“Yakin, nuhun. Sangkaan abdi.” Jantung nya ngalaman Isro ti snare ka bass. Manéhna boh bade ménta nya kaluar atawa panggihan nya kaluar.
“Anjeun mikir Anjeun remen balik jeung kuring ngadenge Geser Hampton? Anjeunna di Vanguard jeung muterkeun hiji trombone kuat. Maneh jiga trombone, naha anjeun.”
Anjeunna teu ménta jadi pertanyaan, jadi manéhna teu ngajawab. “Kuring teu boga pamanggih aya trombonists jazz béntang.”

“Aya trombonists stellar tapi, no béntang. Trumpets, saxes, tangtosna, tapi trombones geus kungsi gotten alatan maranéhanana. Trombone nyaéta tanduk overlooked. Yakin, Surak Perancis geus musik klasik, tubas geus pita marching, sarta tangtu trumpets jeung saxes madhab, sadaya waktu. Tapi trombone nu? Ayeuna teh tanduk poho, tenang, soulful, adi rohani tarompet teh.”

Manéhna ieu mesmerized ku gairah-Na.

“Janten, anjeun rek indit ngadangu hiji? Sabenerna lima? Hampton sacara nunda babarengan hiji quintet trombone. Eta nu keur jalan jadi hiji hal. Jeung kuring sangka saprak anjeun geus dipikaresep saperti hiji, sumur, Anjeun bisa jadi hoyong datang.”

“Sumur, hehehehe, yakin, tapi, Maksud kuring mah, teu bener haveÖ”

“Ieu peuting?”
“Ieu peuting?” Manéhna mikir pikeun menit sarta inget hiji hal. Manéhna pencét sorangan dina hip nya. “Aw, entong, Abdi teu bisa peuting.” Claire ieu datang leuwih ti manehna kungsi kukituna ngabolaykeun babaturan pikeun guy hiji. Komo bodo.

“Oké, kumaha isukan? Maranéhanana gé aya kira-kira sababaraha poé. Pakakas munggaran nyaéta dina jam salapan. Urang bisa dahar heula.”

Oh allah. Oh jeez. Oh enya! Panonpoé geus saukur risen ngaliwatan treetops manehna bisa ngarasa kahaneutan anak dina beungeut nya. Nu anjing anu happily sniffing hawa isuk seger jeung lamun manéhna teu nyaho leuwih alus, ieu hirup! Ieu hiji isuk sampurna sampurna. Melong! Tempo! Kahirupan robah warna ka warna dina instan.

“Sumur,” ieu sadaya manéhna bisa nyebutkeun.

Maranehna nepi ka sisi wetan.

“Nyaeta hiji 'oge, yes '?”

“Sumur, oké,” manéhna dijawab articulately.

“Abdi gé nyokot nu keur enya hiji. Kami mah nyokot Anjeun nepi?”

Manéhna kapaksa mikir gancang, jadi wanting pikeun nyegah biasa 'tanggal’ prosedur nu éta nyium nu, jadi mun nyarita, pupus. “Dupi abdi tiasa nepungan anjeun aya?”
“Yakin, nyaho mana geus? Katujuh jeung eleventh, sisi kalér, tempat leutik. Tujuh-tilu puluh oke?”

“katujuh jeung eleventh?” Manéhna flushed jeung isin di teu nyaho desa.

“Katujuh Avenue jeung Eleventh Street.” Manéhna smiled.

Manéhna Puguh pikeun mintonkeun manéhna manéhna ieu di handap. “Tabuh tujuh-tilu puluh,” manéhna terus-terusan, dina bungah, fearful, stupor overwhelmed.

“Alus. Ayeuna kuring meunang balik. Sababaraha urang digawe keur kahirupan hiji, anjeun terang.” Manéhna smiled, teasing. “Ngan heureuy!” Saterusna manéhna keuna kana leungeun nya jeung leungeun-Na. “Pendak deui énjing, bener? Hiji peuting nu trombones.”

Manéhna keuna titik anjeunna ngalaman saukur keuna kana, jeung ceuk, “Hehehehe.” Manéhna geus jadi tanggal-o-moron, tanggal-a-phobe, tanggal ditantang. Manéhna geus nunda tanggal jeung Daniel dina titincakan pangluhurna dipikawanoh umat manusa, ampir saluhur Gunung Everest, jeung éta hésé napas dina ipis hawa nepi aya. Eta komo bisa ngancem kahirupan. Hiji lengkah gagabah sarta anjeun bisa manggihan dibaturan ragrag. Dina basa sunda jeung / atawa pati Anjeun.

Sarta manéhna ngahurungkeun kota jeung Sid jeung mimiti ngajalankeun jeung ieu gancang kaluar ti tetempoan. Tapi Nina geus waktu cukup pikeun ngahurungkeun, jeung lalajo move awakna dina kolor-Na, jeung suku muscular sarta taktak, jeung nyokot napas di sarta anggap kaluar, nutup panon nya, ku manéh manéhna nyekel nya jeung kissing nya sarta n

Tapi doggie battalion bodas nya ditarik deui nya ka eling sareng sadaya bisa maranéhanana, jeung maranehna dina cara imah maranéhanana.

Manéhna lumpat kawas angin, lamun manéhna geus teu acan ngajalankeun lima-Na mil. Manéhna ngarasa luhur, sanajan manéhna mah boro terang naon nu dirasakeun saperti, eta kungsi kuliah saprak manéhna partook. Jeung manéhna ngarasa bungah, sanajan manéhna mah boro terang naon nu dirasakeun saperti, eta geus lila saprak manéhna ngantep dirina ngarasa. Manehna teh wanoja aneh saperti, Ronggeng dukuh ieu pamikiran. Tapi megah, aya jeung pamadegan anjing bodas. Hiji hal ngeunaan nya, leungeun nya kuat, panon nya denok, sungut dina dirina, nu kerentanan terduga, mahasiswa ITB nu, hal knocked manehna kaluar. Oh budak, ieu teu lumangsung, ieu eta? Teu ayeuna, teu jadi Daniel, teu jeung gadis ieu nutty nu jadi veritable Peeping Tom jeung evader pajeg, ka boot. Manéhna boh bade turun asih nya atawa kudu ditewak nya atawa duanana. Jeung ahir jaman nu happenedóthe ragrag asih hal, teu thingóit newak sadaya réngsé pisan parah. Jeung nu ieu salaku dirina. Tungguan nepi manéhna learns, lamun nya meunang nu jauh, saha manéhna bener jeung naon anu bener teu. A pengacara cukup bad. Tapi agén IRS? Tina pangalaman anjeunna terang yen nyaho sateuacanna mangrupa hiji hal anu hiji awewe bisa neangan biasa, tapi keur kaget ku eta hal nu manéhna kungsi tangtu meunang leuwih ti.

Meureun manéhna ieu bade kaluar jeung manéhna ngan alatan manéhna nyangka manéhna Daniel! manéhna wondered. Nu Daniel dina poto, jeung apartemén slick, nu anjing sampurna?

Jeung kumaha teu manéhna nyaho Daniel ieu pengacara hiji, atoh? Meureun nu doorman bigmouth Pete ka dirina. Atawa nu sejenna manéhna pernah maca sababaraha laporan kasebut surélék atawa jumlah hal di apartemen nu bakal geus dibikeun eta jauh. Hal anu alus manéhna jadi ati-ati pikeun nyumputkeun profési nyata sarta identitas. Manéhna kungsi pacilingan nu. Manéhna geus dibuka kasus trombone. Manéhna geus ditiup kana mouthpiece-Na. Manéhna geus bathed di bak-Na. Nu terang naon Nina ieu sanggup? Teu manéhna teu boga wates?

Sadaya manéhna terang ieu nu di waktu nu sanes, manéhna hayang jadi nu bak mandi jeung nya.

Ku waktu Nina geus walked anjing terus gotten eta imah, suku nya éta ngaluarkeun getih ti tujuh tempat anu béda. Tilu dina suku katuhu jeung opat dina kénca. Manéhna diuk di tepi bed nya, pamikiran naon hiji jelema bodo manéhna, bari nerapkeun hidrogén péroxida jeung band AIDS, salaku Sam dutifully licked nu layung tina suku nya. Hehehehe Daniel geus noticed heróyou'd geus jadi Helen Keller teu toóbut manéhna terang ngeunaan mandi nu. Manéhna terang ngeunaan trombone nu.

Tapi manéhna geus sabenerna nanya ka dirina kaluar. Manehna geus dijieun anu lumangsung. Ayeuna teu niup eta, manéhna ceuk kritis lamun manéhna éta indungna sorangan, ngarujuk kana tanggal, teu trombone nu.

Manéhna nyokot napas jero, nyoba ngelingan nu t-shirt di pacilingan-Na jeung aroma musky anak.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio