Hoyong Pikeun tanggal Woman Dream anjeun? Diajar Ti sireum

panungtungan diropéa: Sep. 17 2019 | 2 mnt baca

Geus sabaraha kali geus hal ieu kajantenan ka anjeun? Babaturan Anjeun tur Anjeun nangtung di bar tur Anjeun nempo hiji awéwé menarik. Anjeun nelepon dibs terus kalah ka datang nepi ka garis. Anjeun tiasa ngarasa nu Wanoja milik hayang ngadéngé lini tapi lajeng, sumur, Anjeun basa dihijikeun. Gantina keur sanggup lantai awéwé nu mungkas nepi lalaki floored ku babaturan Anjeun, "Cat meunang basa Anjeun?"

Unggal manusa geus miboga babagi maranéhanana tina naksir di sakola. Dina hirup anjeun teuing aya gadis ieu nu bakal rék ngalakukeun jadi loba jeung - nyandak nya kaluar, pindah ka film, tahan leungeun jeung umumna boga waktu gede. Tapi anjeun kungsi bisa sakur nepi wani - boh Anjeun mikir anjeun teu cukup alus atawa anjeun bakal sok tempo awéwé ngimpi Anjeun dina leungeun tina sakola Adonis. Sarta anjeun cicingeun méré nepi, ngan pamikiran ngeunaan nya jeung sighing.

Lengkep ngarobah topik - topik naon anu anjeun nyaho ngeunaan sireum? Anjeun can bener dibikeun ieu serangga leutik pamikiran nu mana wae nu, geus Anjeun? Hal munggaran anu datang ka pikiran anjeun sawaktos Anjeun tempo koloni hiji sireum nyaéta pikeun bash eta.

Tapi sing saha nu sireum ogé ngajarkeun urang palajaran hirup vital pikeun lanté hiji awewe? Hayu urang tingal kumaha.

Kalakuan #1 - Ulah ngadagoan hal kajadian

Sireum anu terus dina pindah; aranjeunna salawasna ngalakukeun hal. Lolobana awewe lalaki asih anu nyokot muatan. Jadi lamun Anjeun nyimpen nungguan awéwé ngimpi Anjeun ka datang ka anjeun jeung ngajukeun asih, mangka anjeun bisa poho paling awewe anjeun resep. Upami anjeun hayang floor awéwé Anjeun ngan saukur leumpang nepi ka nya sarta nyebutkeun yén anjeun resep nya. Dina skenario kasus awon manehna bakal nyebutkeun teu.

Kalakuan #2 - Entong nyerah

Sireum teu kaluar - maranehanana nyaho tujuan maranéhanana sarta ngahontal eta Ditengah gagal jeung distractions. Anjeun geus tampikan kahiji Anjeun? Entong hariwang; éta moal tungtung hirup. Coba deui ... Mikir jalma pahlawan pilem anu pamustunganana junun Woo awéwé maranéhna sanajan maranéhanana ditampik waktos na deui.

Kalakuan #3 - Kudu museur

Sireum geus gol jeung fokus husus - maranehanana nyaho lamun maranehna teu bisa nyimpen pikeun kali harsher maranéhanana dijilid tilem. Lamun anjeun resep wanoja nu Anjeun tangtu hayang floor tetep jeung lalaki deui nya. Ngan mastikeun Anjeun ngarobah garis anjeun sarta gaya.

Kalakuan #4 - Teundeun garis Anjeun

Sireum dahar sababaraha dahareun maranéhanana sarta nyalametkeun sababaraha. Salaku sajauh awéwé nu patali hadéna mah anjeun henteu suwung sadaya ammos anjeun dina hiji lebet. Jadi lucu; jadi kreatif jeung kudu asli jeung pamustunganana manéhna bakal Hormat.

Teu ngarasa deui nu sireum nu kalindih, anjeun? Nuhun, maranéhanana ngajarkeun urang loba palajaran penting dina hirup, kaasup hiji paling primitif keur bisa mikat awewe ku flooring nya. Upami Anjeun gaduh awéwé ieu rék lanté saukur kalakuan jiga sireum di dieu. Tuluy datang deui jeung ngabejaan ka kuring lamun masih sighing salaku wanoja ngimpi Anjeun whisked jauh ku Adonis sejen.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio