Lamun Is Nu "Time Katuhu" Pikeun ngudag A New Hubunganna?

panungtungan diropéa: Jan. 19 2021 | 3 mnt baca

Breakups nu tangguh. Mandang saha ends aya hubungan atawa naha réngsé, bisa jadi waktu emosi di handap ieu ahir partnership hiji. Jadi Anjeun manggihan dibaturan single deui jeung sakabeh dating dunya bisa ngarasa bit hiji overwhelming di kahiji.

Aya kali Anjeun bisa heran, lamun kudu dimimitian pikeun ngamimitian keur bobogohan deui jeung sedih, teu aya leyuran gampang masalah ieu. Everyone deals with breakups at their own pace so there is no specific timeline to follow in regard to pursuing a new relationship after a breakup.

Jadi anjeun siap dimimitian hubungan anyar, sumawona mimiti dating? Di dieu aya sababaraha tips pikeun mantuan Anjeun nyaho lamun anjeun aya dina jalur katuhu:

Méré sorangan waktu

Kaula mah gonna bohong-breakups nyedot. You might want to curl up into the fetal position on your couch with a pint of ice cream and Netflix for the company for a while. Nyandak waktu ka grieve ahir hubungan hiji normal. Lamun datang ka émosi beurat kawas heartache, butuh sababaraha waktu ka dudung tatu Anjeun. Coping jeung direcahna di cara sehat sarta asak mangrupa cara pangalusna nungkulan sarta maju ka hareup jeung hirup Anjeun.

Berpungsi dina diri anjeun

Mindeng lamun hubungan mungkas Anjeun kenca questioning sagalana. Naon nu salah? Ieu eta mah lepat? Naon bisa mah geus dipigawé béda? Ngeureunkeun punishing sorangan for hubungan Anjeun gagal jeung eureun muterkeun kaulinan ngalepatkeun, sabab nu teu bade make aran nu mana wae nu leuwih alus. Narima nu hubungan teu digawe kaluar jeung teu lingering dina perasaan kuciwa bakal mantuan anjeun ngaléngkah. Pangajaran ti kasalahan nyaeta cara anu pangalusna nu nyaho naon rek kaluar hubungan hiji jeung naon teu ngalakonan.

Candak waktu ieu nyoba pikeun ngaronjatkeun sorangan jeung coba hal anyar. Pernah geus hobi anjeun museurkeun tapi kungsi mecakan? Now is a perfect time! Nyokot tangtu basa, volunteer at a charity event, or even run a marathon. Pilihan anu sajajalan. Try something new that makes you happy and just focus on yourself.

Cut Nyak Dhien sadaya dasi layeut jeung urut Anjeun

Sababaraha urang anu bisa tetep babaturan sanggeus direcahna hiji, tapi upama neangan nu nu saukur bisa meunangkeun leuwih eta jeung jaga nyoba hal digawe kaluar, Anjeun bisa jadi hoyong neukteuk sadaya kontak sareng maranehna, sanajan éta ngan samentara. Ieu hésé ngaléngkah lamun Anjeun nyimpen méré sorangan harepan palsu nu masih aya kasempetan pikeun rekindle hubungan nu. Aya waktu kadieunakeun turun jalan pikeun jadi babaturan, tapi lamun direcahna masih seger dina pikiran anjeun, eta bisa jadi euy jadi leuwih gampang pikeun tetep jarak Anjeun.

Ulah aya nu rebound dreaded

Paradigma hubungan rebound nyaeta watek anu perlu ngejat giru. Anjeun bisa jadi bisaeun sorangan ieu hubungan moal jadi rebound has, tapi bisa jadi ngahurungkeun kaluar jalan nu atoh, sanajan usaha pangalusna Anjeun. Anjeun bisa masih bisa reeling ti aya hubungan nu terakhir jeung sakabeh perasaan beurat aub, ku kituna bisa jadi matak ngabingungkeun ku bringing maranéhanana parasaan heubeul kana hubungan nu anyar.

Lamun datang ka rebound flings (I.E. mibanda kelamin jeung mitra random, babaturan éwé, jsb), maranéhanana kudu kakara bisa dihindari. A hookup gancang bisa sigana kawas mangrupakeun ide nu sae, tapi ngan teu. Maké kelamin kasual minangka sarana perasaan kurang ngalamun sanggeus direcahna hiji nuju ka miboga éfék tibalik; Anjeun bakal leuwih ti dipikaresep ngarasa jauh leuwih goreng sanggeus sagalana ieu nyarios sareng dipigawé. Nyalametkeun diri nu heartache tambahan jeung maot dina hubungan rebound / flings.

Anjeun sabenerna ngarasa siap pindah ka hareup

Lamun anjeun henteu deui boga lingering parasaan cinta jeung leungitna ka arah urut Anjeun, geus dieureunkeun obsessively mariksa kaca Facebook maranéhanana (teu pretend geus teu), jeung dieureunkeun méré sorangan asa rekonsiliasi Anjeun bisa jadi siap pindah ka hareup.

Ulah ngadangukeun maranéhanana kira-kira sing saha nu ngomong ka anjeun basa anjeun kudu ngamimitian keur bobogohan deui alatan kaputusan nu pamustunganana nepi ka anjeun. Lamun anjeun pamustunganana ngarasa siap papanggih batur anyar nu teu sawaktos Anjeun kudu mimitian dating. This is your life, barina ogé, so don’t try to appease your friends and family by hopping back into the dating game when you are just not ready yet.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2021 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio