Naha Lalaki Cinta Heartless Ratu Nyiruan

panungtungan diropéa: Sep. 19 2020 | 3 mnt baca

Ieu situs dating, jeung situs dating keur pencinta piaraan, teu kurang. Ku kituna bisa urang ngobrol keur ngan hiji menit ngeunaan anjing bikang? Na kuring hartosna “anjing bikangna” dina rasa paling euphemistic, sabab hubungan teu canines, Tapi maranéhna tara spésiés manusa nu mere bikang anjing ngaran goréng maranéhna. Tapi kusabab ieu situs SFW sarta dina upaya masihan deui anjing bikang hormat jeung cinta aranjeunna pantes-hayu urang ngobrol gantina ngeunaan Heartless Ratu Nyiruan (atawa HQBs) jeung lalaki nu bogoh ka eta, jeung naon aya diajar ti maranéhna nyieun hubungan urang sorangan leuwih alus.

Waktu jeung waktu deui, Kuring geus saksi munggaran-leungeun ka Fenomena “nice guy mikanyaah ka HQB”. Ieu sih a marvel mun behold-a miara, nanaon-hearted, manusa sopan jeung berehan nu sigana sok aya di posisi bending leuwih ka tukang pikeun HQB-Na; sarta anjeunna sigana ogé cinta unggal menit tina ngarespon kana tungtutan nya jeung bearing nu brunt of disdain indiscriminate dirina. Tapi hubungan ieu ogé sababaraha pangalusna Kuring geus katempo dina watesan umur panjang; jeung saterusna teuing, Kuring geus deduced, dina watesan sababaraha sarjana sukses hubungan.

Jadi naon urang tiasa, salaku santun, awewe wijaksana diajar ti HQBs pikeun narik jeung neundeun jenis lalaki nu maranéhanana sigana teu boga masalah attracting jeung ngajaga?

1) HQBs boga rasa kuat identitas

Woman Identity kuat

HQBs nyaho saha aranjeunna sarta naon maranéhna rék. Aranjeunna nyaho naon maranéhna dibawa ka méja jeung aranjeunna metot alatan kapentingan disebut sorangan jeung maranéhna bisa jadi unik tina kapentingan pasangan maranéhanana sacara. Hal ieu boring to date diri, jeung HQBs geus ilahar ieu kaluar.

2) HQBs geus paréntah di dunya maranéhanana

Commanding Woman

Hiji HQB jigana geus paréntah di dunya kira-kira nya (naha manéhna bener teu atawa teu). kualitas ieu nyadiakeun hiji dorongan subconscious mun pasangan dirina urang ego-lamun manehna boga sababaraha kontrol ngaliwatan nyieun dirina senang, manehna ngabogaan kontrol leuwih “The World”, manehna geus kadali “The World” ku proxy. Ieu sakabeh anu “lamun A = B jeung B = C, mangka A = C” barang. Kumaha carana sangkan ieu narjamahkeun kana tip mangpaat? sopan, jalma wijaksana kawas maneh na kuring condong jadi pisan tegas jeung lampah jeung komunikasi urang. Keur tegas téh jauh beda ti mahluk agrésif, nu ngarupakeun M.O dasar. tina HQB rata jeung aya naon méré nya nu gering-gotten, kontrol tenuous tina “The World”. Tapi keur leuwih tegas bakal ngahasilkeun paréntah gede dunya anjeun, tanpa hasil disebutkeun négatip tina agresi. Hiji conto tina ieu saukur nangtang naon rék na naha ngajadikeun rasa ti sudut pandang Anjeun, sans nu demeaning, anger condescending jadi mindeng padamelan dina nyieun requests sarua ku HQBs.

3) Nu kungsi-populér jeung dibuktikeun, “Lalaki Kawas tangtangan”!

Lalaki Kawas A tangtangan

Sabaraha artikel dating jeung buku geus Anjeun maca anu devoted ka sababaraha vérsi tina ide dasar nu lalaki kawas jadi dibere tangtangan, ngarah ngarasa tambahan husus basa aranjeunna keur aya bisa menaklukkan ceuk tangtangan? Tapi, maranehna sorangan, bakal nyarita tina nyungsi awéwé beuki hese dihartikeun leuwih pikaresepeun ti hiji anu mangrupa buku kabuka salawasna-sadia. Kadangkala manifests elusiveness sakumaha-kumaha atuh sebutkeun-mahluk anu saeutik pelit jeung keu nanaon nu emosi positif atanapi eupan balik (anu aya di mana HQBs datang dina). Sababaraha lalaki teu bisa nolak tantangan nu tina nyoba terlarang nanaon nu respon pikaresepeun ti hiji HQB na kitu manehna janten hiji obyék dipikaresep hébat.

Kumaha carana YOU (deui, salaku santun, awéwé wijaksana anjeun) Ngahurungkeun sorangan kana keur leuwih tangtangan? Ieu bisa kalayan gampang jadi disingenuous game-maén éta buku kawas “Nu Aturan” (Fein jeung Schneider) sadaya, nu bisa jadi teu dianggo for dulur jeung bisa ninggalkeun anjeun gering-rarasaan jeung bingung ngeunaan naon ngomong jeung nalika. Gantina, ngawangun nepi hirup anjeun janten genuinely lengkep sareng seru-nyieun maneh tangtangan leres mun kuku handap tanggal hiji kalawan. Henteu ngan bakal dinya pariksa kaluar sakabeh anu “jadi tangtangan” atribut nu jadi ungracefully dicirikeun HQBs (nu lalaki manggihan jadi pikaresepeun), tapi tanggal anjeun bakal ngarasa nu leuwih hargana sawaktos Anjeun tos dijieun titik ka méakkeun waktu jelas berharga Anjeun sareng manéhna.

4) Teu aya kaulinan

Woman guessing Games

Aya asalna hiji waktu lamun lalaki eureun ngarespon kana guessing kaulinan-naha ieu téh ku kahadéan di antarana keur saeutik leuwih dewasa, atawa hubungan sorangan sanggeus dipelak saluareun flirtation awal na. Sugan tip ieu bisa sahanteuna sawaréh credited kalawan sakabeh "umur panjang" anomali diwakilan ku HQB / hubungan Guy nice. HQBs sebutkeun naon maranéhna rék, jeung nalika maranéhna rék eta. Aya sababaraha kaulinan sarta intangibles dina kaayaan hiji HQB, sarta loba lalaki manggihan refreshing ieu. Ieu dasi dina elemen ti sababaraha saméméhna tips-di mahluk lugas jeung komunikasi Anjeun (I.E. keur tegas), sarta pohara jelas jeung naon mikahayang ti pasangan Anjeun upami ceuk urang teu acan nyadiakeun eta, Anjeun geus dibere hiji tangtangan anjeunna dipikaresep bakal ngarasakeun stepping nepi ka minuhan sabab geus geus jadi jelas jeung manéhna moal sieun usahana bakal kapiran.

Janten, Nanaon hate-nyokot jantung, jeung tips ieu pikeun jantung-jeung meureun urang bisa ngaklaim hiji babagi leuwih badag saeutik tina pasar heheh Guy for mun urang sorangan!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2020 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio