Usum tiis Tanggal Pamendak

panungtungan diropéa: Jan. 08 2021 | 3 mnt baca

Poe haneut usum panas nyadiakeun kaayaan sampurna pikeun roman seru jeung senang gagasan tanggal outdoor, tapi salaku musim ngarobah jeung angin usum tiis nyokot, loba pasangan bisa manggihan eta leuwih hese datang nepi ka gagasan tanggal seru lamun anak tiis, hujan, jeung, sakapeung, snowy luar. Di dieu lima gagasan tanggal usum tiris ka mantuan ngajaga maranéhanana parasaan haneut antara anjeun jeung sweetie Anjeun ngaduruk komo lamun teu haneut di luar.

Usum tiis Tanggal pamanggih #1: Ski És

Bungkus nepi di scarves jeung sarung jeung nyokot pasangan Anjeun ka rink és lokal keur sababaraha fun latihan usum tiris-ayeuna. Alatan cuaca tiis, anjeun jeung salah Anjeun dicinta mungkin geus dibikeun nepi sababaraha kagiatan tanggal outdoor nu bakal mawa Anjeun babarengan salila bulan warmer. Ulah nyerah dina kagiatan outdoor saukur sabab usum tiris anak. Skating És bisa layeut (nyekel leungeun, picking nya nepi lamun manéhna ragrag) kitu ogé latihan outdoor gede.

Usum tiis Tanggal pamanggih #2: Christmas Lampu Gazing

Ngamangpaatkeun sakabéh decorating imah libur salila usum Christmas ku rarancang titimangsa pikeun ngajalankeun kira-kira lingkungan Anjeun nempo lampu Christmas. Anjeun tiasa nyimpen haneut dina mobil Anjeun, dengekeun Christmas musik atawa layeut tunes jeung ngabagikeun kabagjaan imah brightly cahayana jeung lampu warni sparkling jeung hiasan festive.

Usum tiis Tanggal pamanggih #3: Snuggling Ku Seuneu Nu

Naon nu leuwih romantis ti arisan dina sababaraha blankets haneut di hareup seuneu blazing? Upami Anjeun gaduh hawu di imah Anjeun atawa susun, nyieun titimangsa jeung pasangan Anjeun ka méakkeun sababaraha waktu cuddle di hareup api. Anjeun bisa nyieun coklat panas sarta tetep haneut ku seuneu di imah atawa, lamun teu boga aksés ka hawu hiji di imah Anjeun sorangan, buka Cafe atawa pondok jeung hawu sarta ngabagikeun hiji dessert jeung kopi bari ngarasakeun nu kahaneutan tina seuneu.

Usum tiis Tanggal pamanggih #4: Libur kasinugrahan balanja

Kasinugrahan libur balanja bisa mangrupa aktivitas stres, tapi teu kudu. Anjeun bisa ngaktipkeun Anjeun kasinugrahan balanja libur jadi aktivitas fun pasangan. Kenop pikeun ngajaga eta hearted cahya. Rencanana hiji poe balanja di mall atawa balanja puseur paporit Anjeun, jeung dahar beurang hiji megatkeun di antara guna diuk jeung unwind bit hiji. Pindah jeung niat keur ngotektak kira-kira pikeun hadiah, picking nepi hal dieu atawa aya – teu balik kalawan agenda pikeun manggihan sadaya nu Anjeun keur pilari forÖthis bisa ngakibatkeun setrés atawa kahariwang. Pastikeun Anjeun rencanana tanggal balanja anjeun jauh sateuacanna of lamun bakal méré kado, ku kituna anjeun bisa nyokot waktos Anjeun bari anjeun jeung pasangan Anjeun kasampak kira-kira.

Usum tiis Tanggal pamanggih #5: Boga ngalawan Salju

Bungkus sorangan nepi di hiji jaket beurat, renda nepi sapatu salju Anjeun, jeung Modal luar kana salju for ti beurang. Anjeun jeung salah Anjeun dicinta bisa méakkeun poé
wangunan snowmen, nyieun malaikat salju, jeung ngabogaan gelut snowball playful. Rasakeun kanikmatan salju bari Anjeun bisa, teu lengket kira-kira sadaya taun, barina ogé. Ieu cara gede pikeun meunangkeun latihan jeung afterwards Anjeun bisa kantor jero ruangan keur sababaraha koko panas.

Ngelingan, ngan sabab cuaca robah warna ka warna tiis, teu mean kaping Anjeun kudu leupas kahaneutan maranéhanana. Anjeun tiasa gaduh hiji senang jeung waktu layeut jeung pasangan Anjeun komo lamun nu snowy, stormy, atawa tiris. Ngamangpaatkeun cuaca usum tiris jeung fun dina salju jeung és skating, tetep haneut di hareup seuneu, tur ngiringan dina kagiatan libur kawas balanja jeung Christmas cahya gazing jeung usum tiris Anjeun yakin jadi pinuh ku kenangan haneut jeung senang jeung sweetheart Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2021 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio