Nu Anjeun Picking Nu Mitra salah?

panungtungan diropéa: Sep. 13 2019 | 1

Aya loba alesan naha hubungan hiji bisa gagal. Bad timing. Timer sabatoge. Jeung mindeng kali–pilihan goréng.

Sigana urang sadaya geus dosa ieu. Boh lalaki jeung wanoja mindeng bisa digolongkeun kana pola picking nu 'tipe sarua’ tina pasangan, sarta kungsi jalan kaluar.

Kunaon? Sabab anjeun picking jalmi waktu salah sanggeus waktu. Kanyataanna, jelema Anjeun milih sigana ditukeurkeun. Guy sarua – ngaran nu beda.

Jeung nu nuju milih guy sarua ieu biasana sabab anjeun nu nyangkut dina mesin waktu!

Loba urang digolongkeun dina cinta atawa boga naksir serius ka batur lamun urang pisan ngora nu boh teu hasil kaluar atawa kungsi materialized kana hubungan nyata.

Hanjakalna, loba urang sunda kungsi meunang leuwih ti nu hubungan unfulfilled urang terus nyoba malikan deui. Teu eling tangtu.
Urang terus néangan ieu guys anyar méré urang rarasaan yen urang dirasakeun ti nu asih kahiji, sarta urang nyoba ngayakeun réplikasi eta ku sababaraha cara. Remen – sababaraha cara damang. Contona anjeun katarik ngan…

1. Bad Boys
2. Dreamers
3. Atlit
4. Flirts
5. Clowns Kelas
6. Geulis Boys
7. Musisi

Kenop di dieu nya éta kecap ngan. Inget ieu lamun euweuh nu sejenna…Upami Anjeun keur katarik ngan salah sahiji jenis guy nu bakal dijieun tanggal prom gede tapi kalawan nyata nyaéta hiji pilihan goréng pikeun awéwé anjeun ayeuna — Anjeun picking lainna salah!

Inget pikeun milih pasangan teu ngan saukur mawa panon anjeun tapi jeung intelijen Anjeun. Nyokot batur anu ngajadikeun rasa for saha anjeun ayeuna.
Nu jadi konci nu.


Deui ka Top ↑
  • Pikaresepeun


© Copyright 2019 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio