5 Jenis First Daters. Kang Siji Panjenengan?

Ana èlmu kanggo dating. Gesang dating bisa likened kanggo eksprimen kimia ing ngendi sampeyan ngarep-arep sampeyan lan tanggal nglengkapi siji liyane lan kasil ing atraksi positif.

A tanggal sukses gumantung ing kompatibilitas ing daters. Lan ngerti apa jinis dater sampeyan bisa mbantu nggawa metu luwih saka ciri positif tanpa compromising sing sing tenan.

Dadi, apa jinis dater badhe ngomong sampeyan?

Swara-Talkative

Yen sampeyan sing liwat-sauntara, sing luwih saka kamungkinan sing extrovert. Kadang hadiah saka gab wis liyane apa karo syaraf lan kurang apa karo perlu diajak. Sampeyan kadhangkala Cut wong mati nalika imbal, ora maksud mesthi, lan sampeyan ora duwe masalah nemokake tembung tengen nalika wong nyuwun sampeyan kanggo pitutur marang wong-wong mau bab sampeyan dhewe. Sampeyan bakal duwe kanggo mangerteni carane kanggo ngrungokake mung uga pirembagan. Sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan lan tanggal sing njupuk ngerti saben liyane. Mengkono iki bakal bantuan sampeyan nemtokake yen sampeyan loro sing pas apik utawa kompatibel.

Ms. & Mr. Kita

Nemokake wong sing bisa merata pacangan lan kanca iku penting kanggo dater pisanan iki. Sampeyan wis nggawe titik iki cetha banget ing tanggal kapisan. Sadurunge sampeyan wis nandang gerah ngerti tanggal, sampeyan bisa kanthi cepet nggawe plans kanggo tanggal liya lan malah Getaways bebarengan. Sampeyan bisa uga miwiti sentences karo akeh banget "kita bisa paling" lan ora cukup "Aku iki." Iki uga menehi tanggal roso kesengsem sing ana clingy utawa Ngontrol malah yen sampeyan ora lan bisa duwe wong planning metu sing sadurunge waitress bisa kurban panganan cuci mulut. Ana apa-apa salah karo tjara raos ing obah pisanan tanggal kanggo tingkat sabanjuré, mung nggawe manawa sampeyan nemtokake yen tanggal kepengin padha sing.

Ing Untamable

Sampeyan sing mesthi bebas lan ora perlu wong utawa apa-apa kanggo ngesyahke sing sing. Ingatase hak bebas iku prioritas kanggo sampeyan lan sembarang ancaman marang iku nemu cutout gesang. Tansah ing atine: nalika sampeyan sijine metu energi saka ora perlu wong utawa kang banget untamable, bisa dadi siji-mati kanggo tanggal. Saben uwong sing kepengin kanggo aran perlu sawetara kapasitas. Yen sampeyan mung arep kanggo Tanggal lan ora arep menehi tanggal ing roso kesengsem sing bakal pengin luwih kapan wae rauh, wong. Tanggal pisanan iku wektu paling apik kanggo nyelehake kabeh metu ing meja.

Ing Idealist

Yen sampeyan lagi iki jinis dater, sampeyan wis ngerti jinis wong sing arep mudhun menyang estetika. Sampeyan bisa malah wis urip diatur ing jadwal wis ngrancang acara urip utama kaya alam ningkah lan dicekel bocah. Sadurunge sampeyan mikir bab nggawa munggah plans wedding becik ing tanggal kawitan, nyoba Waters karo tanggal lan ndeleng yen Panjenengan gol lan usulan cocog. Iku bisa medeni kanggo wong krungu bab related to prasetya nalika padha mung pengin wong kanggo pindhah menyang film nganggo.

Ing Resume Reader

Kathah kaya pepadhamu Panjenengan ideologi ndhuwur, ngerti apa sing pengin nanging sampeyan sing dicokot luwih fokus ing tanggal ndadekake dhuwit. Sampeyan duwe idea ketat saka carane padha ngirim tumpukan munggah nalika nerangake pengaruh lan duit sing. Sing padha bisa kanggo utawa digunakake kanggo bisa kanggo apa sniper pemahaman sing lagi. Ngerti jinis wong sing arep nalika nerangake kanggo kabèh aspèk ngenani urip gedhe. Ayo dadi nyoba kanggo dadi dicokot luwih mbukak kanggo tanggal karo wong sing ora rampung ketemu kritéria Panjenengan. Sampeyan bisa uga kaget yen tiba kanggo wong sing ora pas gegayuhanipun Panjenengan, mengkono.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Paduka Njupuk The Partners Salah?

Ana akeh alasan apa sesambetan uga gagal. Bad wektu. Poto-sabatoge

Close