6 Tips Tahan The Sasi Summer Solo!

"Salah iku nomer bagindas ampuni dosaku lirik."—Telung Dog Night

Ahh ... panas romance.

Iku mangsa kanggo penyayang. Iku kuwi akeh uwabe novel-novel romance box-office hit film sing digawe saka. Nalika dicampur gaib hawa panas, bengi starry dawa, lan moods mellow bisa nambah munggah kanggo sawetara cantik "sizzling" kimia ing gendakan lan kawin pemandangan.

Nanging, script ora padha for everyone.

Sayange uga bisa mbuktekaken dadi wektu angel kanggo sing ngalami gendakan "kahanan garing lan kurang" utawa sing koyone naas ing katresnan.

A sawetara sasi panas bisa koyone kaya padha karo taun asu.

Nanging ing kene kabar apik: ora kudu.

Siji ora kudu dadi "nomer bagindas ampuni dosaku lirik" yen maca lan heed iki tips pas wektune.

6 tips panas panas preduli saka status!

1. Nanging pancacahan dina, Count pangestune sampeyan.

Sing tengen. Sanadyan bisa apik tenan supaya gegandhengan munggah karo ayu sing, arep solo wis akeh kaluwihan ngisin uga.

Ayo dadi nliti sawetara. Carane bab kasunyatan sing duwe total ingatase hak bebas kanggo toko 'nganti sampeyan ngeculake? Kanggo cook nalika swasana ati cocog sampeyan? Kanggo nguber impen tanpa campur tangan?

Kanggo dadi selektif "mentingake awake dhewe".

2. Tanggal dhewe. (Pillow Dhiskusi pilihan).

Apa dying kanggo nyoba sing anyar Restaurant ing wilayah sing everybody iku wis "buzzing" bab? Punapa panjenengan kersa kanggo nyenengi ing coklat decadent lan Vintage anggur? Kanggo dadi ngrusak lan pampered? Apa ngenteni wong liya kanggo ngrameke sampeyan?

Nambani dhewe; ora ngapusi dhewe!

Ing tembung saka Dr. Phil, "Kadang kita kudu menehi dhéwé apa kita pantes saka wong liya."

3. Nggunakake "mudhun wektu" kanggo poto-asil dandan.

Cara paling apik kanggo narik mate gedhe dadi siji. Banget. Tinimbang kroso nuwun kanggo dhewe, utawa nunggu telpon, nyoba njupuk metu lan njupuk menyang game gesang. Sinau basa anyar. Join gym. Mlebu kanggo kelas tari. Ora mung bakal ngukur iki ningkatake nilai ing pasar gendakan, bakal nambah poto-ajining. Carpe diem!

4. Eksprimen.

Rock Cut rambute anyar. Cook nganti sawetara resep-resep anyar ing pawon. Redecorate pad Panjenengan. Coba karaoke ing garis lokal.

Single-dom wektu gedhe kanggo poto-panemuan lan wutah.

5. Nyekel munggah ing sawetara maca.

Aku maca. Lan sing paling kita kangelan curling munggah menyang buku apik, mung amarga akeh kewajiban kita—hubungan lan komunikasi. Wiwit sampeyan ora mungkin "curling munggah" karo partner saiki, iku luwih gampang kanggo nggawe wektu. Ora mung ora maca nggedhekake basa kawruh; bisa nambah skills conversational Panjenengan. Loro gelar Aku nyaranake sing:

"Panjenengane iku Cukup ora sing menyang Sampeyan" lan "Act Kaya Lady, Tjubo Kaya Man. "

6. Aja mbandhingaké utawa saingan.

Paling kanca wis gendakan. Panjenengan adhine wis palakrama.

Tanggalan sosial kebak undangan saka Folks sing koyone nglangen urip sing luwih apik.

Boo nhi kanggo sampeyan, tengen? Salah. Ing tembung saka Bruno Mars, "Sampeyan lagi sange, mung cara sing. "Tansah iku ing atine.

Panas ora kudu bummer! Pilih duwe sikap positif, perspektif sing tepat, lan utama- tentrem, lan liyane bakal tiba ing panggonan.

Sadurunge sampeyan ngerti, sampeyan bakal sinau kanggo nyelehake "sing" ing siji.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Cara Creative kanggo Say I Love You

"Aku tresna sampeyan", ana sawetara sentences liyane sing minangka murni lan minangka migunani minangka salah siji iki. Iki telu ...

Close