Carane Apa Panjenengan Pirsa NJOWO SING NING Love?

Aku elinga pisanan aku ambruk ing katresnan. Lan aku bebener mbokmenawa sing ngerti ing atimu enggal. Sampeyan ngerti prabédan antarane kabeh iku crushes lan raos kuwat sampeyan wis kanggo wong lan cara sing aran babagan siji wong iki. Ing matur sing, carane ngerti boils mudhun kanggo sawetara alasan kang aku wis kadhaptar ing ngisor iki.

Kerentanan

Nalika sampeyan tresna wong sing ana ing paling ngrugekke. Sampeyan pengin please wong-wong mau, ngematake wong-wong mau, nggawe wong seneng. Ngomong padha ilang wallet sing contone sampeyan sing siji looking for iku. Lan iku ora ing cara sing 'Oh, sing wong miskin ilang wallet sing.’ Iku luwih tuwa tinimbang sing. Sampeyan ora bisa metokake sembarang bab ala kedados kanggo wong-wong mau. Padha apik banget saka wong kanggo tindakan ala kanggo kelakon kanggo wong-wong mau. Padha ora pantes apa-apa ala kanggo kelakon kanggo wong-wong mau. Padha wis dibukak sampeyan nganti raos sing panginten ora ana lan iku luwih apik tinimbang sing bisa tau wis mbayangke. Sampeyan miwiti njupuk menyang music padha kaya. Sampeyan tau ngerti, bisa mung dadi wiwitan obrolan. Lan yen iku unrequited, supaya dadi. Bungahe sampeyan njaluk saka cara sing aran bab mau overrides samubarang babras (utawa cedhak gendheng!) sing kroso amarga sampeyan bisa ora duwe wong. Supaya Sejatine wis ngrugekke lan ilang ing kabeh bab mau mbokmenawa cara utama ngene ngerti lan ngerti sing bakal menehi munggah kabeh impen dadi karo wong-wong mau. Aku sing mbokmenawa Aku sumurup amarga aku banget ambisi lan ing bab suwene aku pengin iku bakal disambungake mudhun enom nanging yen wong 'd wis wanted kula bali lan wanted kanggo dumunung mudhun aku ngerti ing wektu aku bakal duwe kanggo wong kang aku ora bakal nindakake kanggo saben wong.

Talking About wong Saya

Iki minangka siji angel amarga sampeyan duwe iki bab wong sampeyan duwe crushes ing banget nanging iku faktor wis ing katresnan banget. Iku mung sing paling saliyane faktor liyane ing daftar iki nalika sampeyan lagi ing katresnan minangka gantos kanggo wis infatuated. Aku elinga ngomong kathah kanggo adhine bab wong aku ana ing katresnan karo. Aku ora pitutur marang dheweke nanging dheweke sumurup. Dheweke ngakoni dheweke nindakake abad sawise amarga aku ora bisa mati munggah-bab carane apik kang ana, carane lucu kang ana, carane apik kang ana, carane wong 'd kalebu kula, siji isin, ing obrolan.

Wis Over Happy Miturut wong Showing Sampeyan situs

Ya, sampeyan bisa njaluk seneng banget dening wong sing apik nuduhake sembarang wangun saka manungsa waé nanging nalika sampeyan tresna wong iku luwih saka sing. Iku ngrasa sing dicokot kaya sambungan. Ing gesang padha ngedika kanggo sampeyan! Kang muni dicokot sedih nanging iku alam nalika sampeyan tresna wong, awit kowé weruh wong-wong mau minangka sampurna ngendi sampeyan ora bisa ndeleng dhewe minangka sampurna. Lan nalika padha sebutno jeneng muni kaya melodi sing. Kaya bab sing paling apik sing wis tau krungu. Lan nalika aku ngomong sambungan bisa sambungan romantis bisa nanging yen iku unrequited, bisa dadi sambungan Persahabatan. Ing bab punika yen padha ora tresna sampeyan bali nanging sing tresna wong-wong mau isih pengin wong ing gesang panjenengan ing sawetara kapasitas lan iku mbukak kanggo padu apa sing bakal kahanan healthiest ing donya, nanging iku temtunipun carane emosi manungsa ing muter karya.

A langsung

Ana kangen jero dadi ing perusahaan lan nalika sampeyan mikir sampeyan tau bisa ndeleng wong maneh ana pangrasa kosong iki nang. Iku torturous tenan. Banjur yen sampeyan duwe sawetara ombenan, iku nemu Samsaya Awon. Sampeyan miwiti nangis. Lan sing mbokmenawa bakal ora aran kaya sing liwat tresna. Iku sing koyo kosong ora gadhah mau ing gesang panjenengan lan kroso kaya urip wis tau arep dadi lengkap tanpa wong-wong mau. Kaya iku gesang setengah. Kabeh sing entuk ora ketompo. Nanging sampeyan njaluk liwat sing. Iku dalan dawa nanging metu ing sabrange.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Are you sabotaging yourself
Dating – Paduka Sabotaging dhewe?

"Aku sengit partner" punika komentar aku krungu saka klien wanita kabeh asring banget. This negative attitude towards dating...

Close