Top US Kutha Wanita Single

Ana faktor tartamtu sing nggawe panggonan cocok kanggo wong wadon siji; panggonan kang gedhe kanggo hangout, proyek sing mbayar uga, apik looking lan menarik lanang siji, sehat pangan sing mesthi sawetara wong-wong mau. Kutha iki wanita milih manggon ing kudu mayoritas faktor sing yen ora kabeh. Dhaptar kutha US ndhuwur kanggo single women sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki wis disiapake considering sawetara faktor.

1. Chicago: Kene, wanita bisa seneng metropolis gaya urip sampurna; iku sawijining kutha saestu sregep, nanging ora kumingsun kaya New York City. BOSTON, minangka warga fondly deleng kutha minangka, iku pusat saka kaendahan alam, budaya lan sajarah. Sawise sampeyan ana ing kutha iki, sampeyan mung bakal sengit kanggo ninggalake iku; iku Laden karo tetanggan trendi lan pesisir nggantheng.

Dadi, carane apik iku Chicago persis kanggo single women? Oprah Winfrey, wanita siji sing paling dipunriyayakaken ing planet iki, urip kene; iki sing negasake yen kutha iku wis cukup macem sing manggon.

2. Los Angeles: Yen sampeyan pengin seneng urip menyang kebekan minangka wong wadon siji, sampeyan bisa nimbang sing manggen ing Los Angeles. Tanah mistis iki kapenuhan karo wong apik-looking lan elegan; supaya, yen sampeyan ana ing kene, nemokake wong menarik kanggo nyumerepi metu karo ora bakal dadi masalah.

Plus amba saka kutha ing kahanan usum luar biasa iku seneng kabeh liwat taun. Iklim sarujuk bakal tansah tetep ing dhuwur roh lan sampeyan bakal duwe energi kanggo nggawe paling saka wektu kowe njaluk sawise karya. Ana. bakal supaya sampeyan nindakake kabeh saka sightings celeb kanggo blanja kanggo ngengingi pantai.

3. Boston: Single women nemokake Boston nampi tanpa grup umur padha dadi kagungane. Kanggo mahasiswa, kutha wis univèrsitas adiluhung ngendi padha bisa njaluk piyambak dipuntampi ing. Yen tresna Shopping lan tansah pengin nyandhang soko trendi, ana Newbury Street, Panggonan sampurna kanggo tuku sandhangan Desainer.

Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing tresna roaming mubeng lan gadhah fun, kutha wis akeh lurung-lurung sajarah, musium, galeri, auditoriums lan parks.

4. San Diego: San Diego wis tansah dadi kutha hosting sawetara saka situs paling narik ati, sampeyan bakal tau teka tengen. Dadi, yen sampeyan ana siji lan pengin duwe sawetara wektu kang nyenengke ing gesang panjenengan, sampeyan bisa nimbang obah San Diego.

Kutha iki diubengi dening Samudra Pasifik, pasamunan lan gunung-gunung; iki tegese, nalika nerangake kanggo panggonan cocok kanggo mbukak kanggo dating, ana opsi akeh kanggo milih saka. San Diego uga asal menyang Downtown tenan bustling.

5. Las Vegas: Kasempatan njupuk partner cocok mbokmenawa paling yen sampeyan ana ing Las Vegas. Miturut 2013 artikel diterbitake ing Forbes, kutha Nevadan iki wis nomer paling wong siji kanggo saben wong wadon siji sing manggen ing; kanggo saben wong wadon siji, kutha wis 1.34 nanging. Fitur iki kutha ndadekake Las Vegas ing entrant 5th ing dhaftar iki kutha-kutha US ndhuwur kanggo single women.

Kabeh wong wadon metu ana sing siji lan planning kanggo dumunung mudhun ing sembarang kutha ing ndhuwur mesthi bakal urip rocking.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Cell Phone At Dinner
6 Alasan Kanggo Sijine Down Cell telpon

You’re sitting across from the girl or guy of your dreams during a candlelit dinner at the hippest new place...

Close