Nalika punika "Wektu Tengen" Kanggo Nguber A New Relationship?

Breakups sing angel. Preduli saka kang ends sesambetan utawa apa iku rampung, bisa dadi wektu emosi ngisor iki pungkasan kemitraan. Supaya sampeyan golek dhewe siji maneh lan kabeh gendakan donya bisa aran dicokot akeh banget ing kawitan.

Ana kaping sampeyan uga wonder nalika sampeyan kudu miwiti kanggo miwiti gendakan maneh lan susah, ana solusi gampang kanggo masalah iki. Saben uwong tawaran karo breakups ing jangkah dhewe supaya ana ora timeline tartamtu kanggo tindakake ing regards kanggo nggayuh sesambetan anyar sawise pemisahan sing.

Dadi sampeyan siap kanggo miwiti hubungan anyar, aken piyambak wiwitan gendakan? Kene sawetara tips kanggo mbantu ngerti yen sampeyan ana ing dalan kang bener:

Menehi dhewe wektu

Aku ora badhe ngapusi-breakups nyedhot. Sampeyan bisa uga pengin kanggo nggulung munggah menyang posisi janin ing kursi karo pint saka Ès krim lan Netflix kanggo perusahaan kanggo nalika. Njupuk wektu kanggo susah mburi sesambetan punika normal. Nalika nerangake emosi abot kaya heartache, iku uga njupuk sawetara wektu kanggo waras wounds Panjenengan. Nanggulangi karo pemisahan ing cara sehat lan diwasa cara paling apik kanggo menehi hasil lan maju maju karo urip Panjenengan.

Bisa ing dhewe

Asring nalika sesambetan mungkasi sing kiwa pitakonan kabeh. Apa tindak salah? Iku sandi fault? Apa bisa aku wis rampung beda? Stop punishing dhewe kanggo hubungan gagal lan mungkasi muter game nyalahke, minangka iku ora arep nggawe sing aran wae luwih apik. Nrima sing sesambetan ora bisa metu lan ora lingering ing raos Getun bakal bantuan sampeyan mindhah ing. Learning saka kesalahane cara paling apik kanggo ngerti apa sing arep metu saka sesambetan lan apa ora apa.

Njupuk wektu kanggo nyoba kanggo nambah dhewe lan nyoba iku anyar. Tau hobi sing padha kasengsem ing nanging ora tau nyoba? Saiki iki wektu sampurna! Njupuk language, Volunteer ing acara amal utawa malah mbukak maraton. Pilihan telas. Coba soko anyar sing ndadekake sampeyan seneng lan mung fokus ing sampeyan.

Cut kabeh hubungan romantis karo Ex

Sawetara wong sing bisa tetep kanca sawise pemisahan sing, nanging yen sampeyan nemokake sing mung ora bisa njaluk liwat mau lan tetep nyoba kanggo iku bisa metu, sampeyan bisa uga pengin Cut kabeh kontak karo wong-wong mau, malah yen iku mung sak wentoro. Iku hard kanggo mindhah nalika sampeyan supaya menehi dhewe pangarep-arep palsu sing ana isih kasempatan kanggo rekindle sesambetan. Ana wektu mudhun dalan kanggo dadi kanca, nanging nalika pemisahan isih seger ing atine, iku uga mung dadi luwih gampang kanggo njaga jarak Panjenengan.

Supaya mbalek dreaded

Paradigma sesambetan mbalek iku pakulinan sing perlu bejat langsung. Sampeyan bisa uga ngomong dhewe hubungan iki ora bakal mbalek khas, nanging bisa nguripake metu dalan sing tho, senadyan efforts paling. Sampeyan isih bisa reeling saka hubungan pungkasan lan kabeh raos abot melu, supaya uga dadi bingung dening nggawa sing raos lawas menyang hubungan anyar.

Nalika nerangake mbalek flings (I.E. gadhah jinis karo partners acak, kanca-kanca karo keuntungan, lan sapiturute), padha kudu mung nyingkiri. A hookup cepet bisa koyone kaya apike, nanging padha mung ora. Nggunakake jinis sembrono minangka liya saka kroso kurang sepi sawise pemisahan sing cenderung kanggo duwe pengaruh ngelawan; sampeyan bakal luwih saka kamungkinan aran adoh Samsaya Awon sawise kabeh wis ngandika lan rampung. Simpen dhewe heartache ekstra lan pass ing sesambetan mbalek / flings.

Sampeyan saestu aran siap kanggo mindhah nerusake

Nalika sampeyan ora maneh kudu lingering raos katresnan lan mundhut menyang Ex, wis mandegake obsessively mriksa kaca Facebook (ora ndalang sampeyan duwe ora) lan mandegake menehi dhewe ngarep-arep kanggo rekonsiliasi sampeyan bisa siap kanggo mindhah nerusake.

Aja ngrungokake iku watara sing ngomong nalika sampeyan miwiti ngirim gendakan maneh amarga sing keputusane punika pungkasanipun kagelar nganti sampeyan. Nalika sampeyan pungkasanipun aran siap ketemu wong anyar nalika panjenengan miwiti ngirim gendakan. Iki urip sawise kabeh, supaya ora nyoba kanggo appease kanca-kanca lan kulawarga dening hopping bali menyang game gendakan nalika mung ora siap durung.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Top 5 Alesan kanggo Ingsun Kasep kanggo Date

Sisih paling awon bab kang pungkasan kanggo tanggal pasuryan-kanggo-pasuryan teka karo wong sing wis nunggu ing ...

Close