5 Hapat për Tejkalimi i barrierave Lidhja e Komunikimit

Çiftet në mënyrë të pashmangshme të hasni hiccups komunikimit gjatë rrugës, whether they’re newly dating or celebrating decades together. These missteps are difficult to maneuver and require conscious efforts from both partners. Remembering the following tips will prove helpful in those eventual disagreements:

1. Shmangni trajtimin heshtur: Gratë dhe burrat që të dy janë fajtorë për këtë taktikë, and it’s incredibly dangerous and destructive. Shutting down is essentially shutting your partner out, and that’s not beneficial to addressing the real issues at hand. As hard as it may seem, përdorë fjalët tuaja për të treguar ndjenjat tuaja, and don’t be afraid to get specific. Mbaj mend, personi i duhur do të punojë me ju për problemet marrëdhënie, nuk përdorin ndjenjat tuaja si municion kundër jush.

2. Mos bëni supozime: Ngjashëm me trajtimin e heshtur, Supozimet janë një shembull i lënë mendimin e partnerit tuaj jashtë, and it’s simply not fair to either person. You may assume that his short responses mean he’s lost interest, but he may just have a lot going on at work. If you don’t ask and rely instead on your imagination, ju nuk do të fitojë të vërtetën, dhe ju mjaft ndoshta vendosë vetë për një argument të madh në fund.

3. Sjelljet kompliment të mirë: Nëse ju ndjeheni si partnerin tuaj nuk është duke ju shfaqur sa më shumë dashuri si përpara, try bringing it up in a complimentary way through suggestion. “I really love your hugs,"Dhe, "I miss mesazhet herët në mëngjes tekst,” are both non-threatening examples of encouraging the actions you desire. Kjo mënyrë, ju merrni pikë tuaj të gjithë me çdo gjuhë akuzues.

4. Vetë ndjenjat tuaja: Burrat dhe gratë janë të dyja emocionale, but they tend to show those emotions in completely different ways. A woman may cry, and a man may fume. Both are valid emotional responses, and both belong to the person who feels them. Rather than telling your partner, "Ju bërë të ndjeheni budalla,"E cila është një deklaratë e akuzues, shpjegojnë ndjenjat tuaja në një ton posesive, dhe të sigurojë një shpjegim.

Për shembull, "U ndjeva budalla kur ju bëri shaka bjonde memec" është më pak argumentues se, “you always make me feel stupid.” The first statement also gives your partner a chance to explain himself and lets him know the real source of the issue.

5. Qëndro pozitive: Kjo është një toughie, Unë e di! It’s so easy to get angry or say things you don’t mean. Do your best to stay positive and work toward resolving the issue healthily. I sigurt, things are going to blow up sometimes. That’s a normal part of two people sharing their lives together. Just remember to stay mindful of the reasons you’re together in the first place, dhe të vënë fokusin në ruajtjen e marrëdhënies.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
Çfarë Gratë Mendoni Rreth Gjatë Sex

Ndërsa seksi është një speciale, i ngushtë, in-the-moment akt, nganjëherë mendjet e grave kanë tendencë për të humbur, pa marrë parasysh sa e madhe seksi ...

Afër