6 Tips Pikeun salamet Nu Bulan Summer Solo!

"Salah jumlah loneliest."—Tilu Dog peuting

Ahh ... usum panas roman.

Ieu usum pikeun pencinta. Ieu barang steamy roman roman jeung kotak-kantor Hit pilem dijieun tina. Lamun campuran gaib tina suhu panas, peuting starry lila, jeung moods mellow bisa ditambahkeun ka sababaraha geulis "sizzling" kimia dina pananggalan jeung kawin pamandangan.

Tapi, naskah téh teu sarua for everyone.

Hanjakalna éta ogé bisa ngabuktikeun jadi waktu tangguh pikeun maranéhanana ngalaman hiji bobogohan "halodo" atawa maranéhanana anu sigana jadi sial asih.

Sababaraha bulan usum panas bisa sigana kawas teh sarua jeung taun anjing.

Tapi di dieu Kang beja hade: teu kudu.

Hiji teu kudu jadi "jumlah loneliest" lamun anjeun geus maca sarta heed ieu tips timely.

6 tips ka usum panas panas mandang status Anjeun!

1. Gantina cacah poe, kaetang berkah Anjeun.

Éta leres. Padahal geus bisa Heboh jadi gandeng nepi ka cutie hiji, bade solo ngabogaan loba kaunggulan ka nangkeup ogé.

Hayu urang nalungtik sababaraha. Kumaha ngeunaan fakta yen Anjeun gaduh total kabebasan ka warung 'Til Anjeun leupaskeun? Masak lamun haté hits Anjeun? Pikeun ngudag ngimpi Anjeun tanpa ngakibatkeun gangguan?

Jadi selektif "egois".

2. Date Yourself. (Bantal ngobrol pilihan).

Dupi anjeun dying nyoba nu restoran anyar di wewengkon Anjeun nu everybody nu geus "buzzing" ngeunaan? Rék indulge di coklat decadent jeung anggur vintage? Jadi manja jeung pampered? Why wait for someone else to celebrate you?

Ngubaran sorangan; teu curang sorangan!

Dina kalimah tina Dr. Phil, "Sok we geus méré diri urang sorangan naon we pantas ti nu sejen."

3. Use this “down time” for self-improvement.

Cara pangalusna pikeun mikat hiji mate kece teu jadi salah. Nyaan. Gantina perasaan sorry pikeun diri, atawa nungguan ku telepon, coba teu meunang kaluar jeung jadi meunang kaulinan hirup. Diajar basa anyar. Join the gym. Sign up for a dance class. Teu ngan bakal ukuran ieu ningkatkeun nilai Anjeun dina pasar dating, bakal ningkatkeun harga diri Anjeun. Sumanget!

4. Percobaan.

Batu hiji potong rambut anyar. Masak nepi sababaraha resep anyar nu di dapur. Redecorate Pad Anjeun. Coba karaoke dina bar lokal.

Single-DOM waktu nu gede jang motret kapanggihna jeung tumuwuh.

5. Nyekel nepi kana sababaraha maca.

Abdi bogoh maca. Jeung lolobana urang ngabogaan kasusah curling nepi ka buku alus, saukur alatan loba kawajiban nu urang—relational jeung occupational. Saprak anjeun teu gampang jadi "curling up" jeung partner ayeuna, éta gampang pikeun nyieun waktu. Teu ngan teu maca dilegakeun basa pangaweruh Anjeun; bisa ningkatkeun kaahlian conversational Anjeun. Dua judul mah, tangtu nyarankeun aya:

“He’s Just not that into You” and “Act Like a Lady, Mikir Kawas Man hiji. "

6. Don’t compare or compete.

Sahabat anjeun boga kabogoh. Adina anjeun lalaki nikah.

Kalénder sosial Anjeun pinuh ku invitations ti folks nu sigana jadi ngarasakeun kahirupan leuwih alus.

Boo Hoo pikeun anjeun, bener? Salah. Dina kalimah tina Bruno Mars, "Kau endah pisan, saukur jalan anjeun. "Terus di pikiran.

Usum panas teu kudu bummer hiji! Pilih pikeun mibanda sikep positif, perspektif ditangtoskeun, jeung batin- katentreman, jeung sésana baris turun di tempat.

Saméméh sing saha wae, Anjeun bakal diajar pikeun nyimpen "sing" dina single.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
4 Lengkah nu sasuai pikeun Kirimkeun nu sampurna Kahiji pesen ka Woman hiji

Ulah Anjeun hoyong manggihan Wanoja milik ngimpi Anjeun ngaliwatan dating online? Gede, all you have to do is...

Deukeut