Bobogohan nu Woman Younger Sanggeus cerai Made Gampil

Jaman disparity dina hubungan seksual taya hiji fenomena ilahar. Tapi, jalma milik gugus tangtu perlu aub dina hubungan saperti leuwih sering ti batur. Contona, nurutkeun ulikan diterbitkeun dina Nikah sareng Kulawarga Review, lalaki cerai nu leuwih gampang tanggal jeung remarry awewe loba ngora ti eta.

Naha lalaki paling cerai neuteup ka tanggal awewe ngora?

Psikolog obrolan ngeunaan jumlah faktor anu bisa nyorong lalaki cerai ka néangan awéwé loba ngora ti eta keur bobogohan. Daptar di handap ieu ngawengku leuwih paling umum di antarana.

– Maranéhanana manggihan dangong carefree awéwé ngora leuwih pikaresepeun.

– Sanggeus talak hiji, paling lalaki merlukeun loba waktu cageur; sabab geus emotionally distressed, maranéhanana leuwih resep tanggal awewe jeung koper emosi minimum. Awewe Younger, alatan pangalaman kurang dating, umumna mawa koper kurang emosi.

– Awewe Younger téh kurang kamungkinan kana pencét lalaki ka settle handap sarta boga kulawarga. Maranéhanana biasana mikir leuwih jauh ngeunaan hadir ti ngeunaan mangsa nu bakal datang; maranéhanana cinta nu tinggal di momen. Nu teu mibanda agenda otomatis ngajadikeun dating leuwih senang pikeun lalaki cerai.

– Ieu loba gampang ngingetkeun awewe ngora. Divorced men in their 40’s, 50’s or 60’s typically have enough money to take their young partners to amazing places they (katresna) geus kungsi geus ka, meuli eta hadiah maranéhanana henteu kungsi ngimpi tina sia jeung ngajawab masalah maranéhanana (nu leuwih biasana konyol) jeung kematangan gede. Tindakan nu ieu sipatna cukup nyieun gambaran langgeng dina awewe ngora.

Sedengkeun kabéh faktor dibahas di luhur geus sababaraha peran pikeun muterkeunana lamun manusa cerai megatkeun ka tanggal wanoja loba ngora ti manéhna, meureun aya alesan sejen praktis balik pilihan saperti manusa nu. Aya lalaki anu ngamimitian néangan awéwé ngora saukur sabab teu bisa manggihan saha grup umur maranéhanana. Statistik nembongkeun nu paling megat di Amérika Sarikat lumangsung nalika manusa dina hubungan antara 53 jeung 72 taun umur; saeutik pisan awewe milik kelompok umur ieu tetep tunggal.

Cerai? Bobogohan nu awéwé ngora? Ngajaga hal ieu di pikiran

Lamun keur bobogohan awewe loba ngora ti Anjeun, Anjeun kudu nyimpen hal nu ditangtukeun dina pikiran.

– Pasangan anjeun nyaho nu teu nu chap bungsu di sakuliah; janten, teu nyoba ngabuktikeun yén anjeun salasahiji. Ulah maké warna nu anjeun teu nyaman di; teu ngalakukeun hal nu ilahar dilakukeun ku guys generasi hadir; ulah make usaha pikeun mintonkeun yen Anjeun masih cukup kuat. Di handap ieu mangrupakeun turnoffs biasana gedé pikeun awéwé nu mana wae nu, ngora atawa heubeul.

– Ngubaran pasangan ngora anjeun dina ragam sarua jeung nu bakal diolah wanoja umur anjeun. Lamun jadi sadar ngeunaan disparity umur, hubungan nu teu bakal bisa dipaké.

– Anjeun pasti bisa meuli kado pikeun awéwé anyar dina kahirupan anjeun, tapi anjeun teu pernah kudu overdo eta. Lamun lampu kilat teuing duit tunai, Wanoja milik bisa mikir yén anjeun saukur nyoba pamer.

Hubungan antara hiji manusa leuwih kolot jeung wanoja ngora nyaéta salaku normal salaku hubungan layeut teratur. Janten, lamun manusa cerai kasampak ka tanggal batur loba ngora aya nu lepat di jerona.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
How Can I Avoid the Conversation Dead Zone and Keep From Striking Out
Urang mah bisa Hindarkeun nu paguneman Dead Zona jeung Tetep Ti ngahalangan Out?

Ceunah nyangkut nyoba ngamimitian obrolan. Tiiseun mutlak drive kuring gila

Deukeut