Kumaha Planét bisa ngaduga anjeun Cinta takdir

Dina astrologi, aya nu disebut bagan natal. Ieu dasarna hiji snapshot lokasi nu pasti dina zodiak sakabéh planét jeung awak celestial nu sejenna mangrupakeun di momen kalahiran Anjeun ti lokasi anjeun lahir. Ieu kawas peta, peletakan kaluar kapribadian jeung mintonkeun naon nu Anjeun hoyongkeun / kudu di sagala rupa aspék kahirupan Anjeun. Sarerea weruh nu Venus nyaéta planét sunda, jeung tanda manéhna nu keur aya di di lahir Anjeun bisa mere wawasan kana naon nu kudu di asih. Naon Venus Anjeun nyebutkeun ngeunaan Anjeun? (Lamun Anjeun kudu manggihan tanda Venus Anjeun, klik di dieu).

Venus di Aries: Anjeun kudu jalma anu bisa nahan Anjeun pikaresep, atawa anjeun ngaléngkah gancang. Maranéhanana kudu cocog markisa Anjeun, jeung kudu sumanget ngeunaan kahirupan. Anjeun tiasa narik loba suitors poténsial, tapi anjeun ngaliwatan eta gancang lamun Anjeun keur teu fokus kana naon nu Anjeun hoyongkeun. Anjeun kudu meunangkeun mangsa katukang kudu sengit ka sok boga nu rarasaan brand-anyar.

Venus di kaurus: Anjeun kudu batur stabil jeung tanggung jawab. Lamun geus liar jeung erratic, Anjeun keur ngajalankeun cara séjén. Anjeun hoyong jalma anu spoils Anjeun saeutik jeung hal finer dina kahirupan, jeung jalma anu bisa cocog alam sensual Anjeun. Anjeun nyokot waktos Anjeun lamun milih partner, jeung pamenta total komitmen. Lalajo for kabawa teuing possessive atawa cemburu.

Venus di kunjal: Anjeun kudu stimulasi méntal luhur sagala nu sejenna. Lamun anjeun teu bisa ngawangkon ka alus jeung batur, Anjeun bakal kiih. Anjeun kudu batur anu metot, hiji tipe intelektual, tapi anu leuwih grounded ti anjeun ngarah bisa nenangkeun anjeun jeung corral Anjeun. Anjeun bisa muka keur ka batur ngora tinimbang anjeun, atawa nu nimpah ngora ti maranehna.

Venus di Kangker: Anjeun kudu sambungan emosi jeung batur di luhur sagala nu sejenna. Anjeun hoyong pasangan saha nu bisa muka nepi ka anjeun emotionally, ngarojong jeung ajak Anjeun, tapi ogé bakal nyorong Anjeun luar zona kanyamanan Anjeun. Hubungan bisa meunangkeun kusam lamun teu nyokot sababarah Chances jeung pasangan Anjeun unggal jadi mindeng. Lalajo pikeun kacenderunganna kanggo Anjeun pikeun jadi indung dina hubungan.

Venus di Leo: Anjeun kudu jadi béntang dina hubungan, jadi hayang pasangan anu baris méré Anjeun perhatian jeung muji ka anjeun kudu. Anjeun tiasa jadi egois saeutik dina waktu nu asih, tapi anjeun haneut jeung gairah ogé, jeung heran satia. Anjeun dipilampah asih jadi kawas hal ti novel asmara paporit Anjeun atawa film, jeung kacida romantik.

Venus di Virgo: Anjeun kudu batur anu praktis jeung tanggung jawab, sarta saha nu bakal ngantep Anjeun nyandak waktos Anjeun. Anjeun teu hayang buru lamun milih batur mun jadi jeung, sarta hayang pastikeun éta katuhu kahiji. Anjeun bisa saeutik malu asih, sarta bisa mikabutuhna nyieun kapindahan kahiji. Anjeun butuh hiji pasangan nu bisa soothe saraf Anjeun sawaktos Anjeun salempang ngeunaan hubungan nu.

Venus di Libra: Anjeun kudu batur anu butuh waktu komitmen sacara serius, sabab yakin teu. Dina waktos anu sasarengan, Anjeun kudu gaduh jumlah nu tangtu rohangan di hubungan tumuwuh, tur Anjeun hoyong jalma anu understands nu hubungan sok bisa meunangkeun leuwih alus. Anjeun ngahargaan roman jeung chivalry, sarta hayang dirawat jeung hormat jeung salaku sarua.

Venus di Scorpio: Anjeun kudu batur anu gairah tapi saha nu tiasa ngadamel inténsitas Anjeun, sabab bisa overwhelming dina waktu nu asih. Anjeun tiasa smother atawa nempel ka pasangan Anjeun, meta ngadalikeun atawa ngamanipulasi eta, ku kituna penting pikeun anjeun pikeun berpungsi dina nu saméméh keur jeung batur atawa Anjeun bakal nyorong eta jauh. Anjeun geus katarik jalma sakti nu sigana kuat.

Venus di Sagittarius: Anjeun kudu jalma anu Kang Dongeng, wani, sarta bisa seuri sareng anjeun. Anjeun teu mawa asih teuing mikir, jadi anjeun perlu batur nu urang leuwih praktis jeung asih, jeung moal mungkinkeun Anjeun stray teuing. Anjeun butuh hiji sambungan fisik jeung batur, jeung kudu inget hiji hiji emosi penting teuing. Posisi ieu bisa nuduhkeun hiji jajaka langgeng / bachelorette.

Venus di Capricorn: Anjeun kudu batur asak, tanggung jawab, jeung bit hiji tradisional kalayan asih. Anjeun geus katarik jalma anu suksés, geus kahontal atawa anu dina jalan ka achieving hiji status luhur dina kahirupan, jeung Anjeun bisa pikeun mitra kolot. Saprak anjeun geus jadi tradisional, Anjeun bisa make batur anu baris mawa sababaraha bungbu jadi hubungan teu meunang bulukan.

Venus di Aquarius: Anjeun kudu jalma anu Kang jalma sorangan, ngabogaan kapribadian unik, jeung cocog Anjeun intellectually. Anjeun jiga keur babaturan jeung batur kahiji, jeung ngarasa silaturahim nu yayasan sampurna for persib. Masalahna nyaéta, anjeun tiasa gaduh hiji waktu teuas bade leuwih silaturahim, jadi anjeun perlu batur anu baris muka Anjeun nepi emotionally jeung mawa gairah nu.

Venus di Pisces: Anjeun kudu jalma anu understands kabutuhan emosi Anjeun, bakal nangtayungan ka anjeun basa anjeun ngarasa rawan, jeung moal mangpaatkeun anjeun. Anjeun bakal ngalakukeun nanaon keur ka batur anjeun bogoh, sarta bisa gampang dimanipulasi alatan nu. Keur hiji layeut saperti di jantung, Anjeun kudu batur leuwih praktis jeung grounded. Anjeun geus katarik tipe artistik.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
7 Balik Dulur Ti New York City Goes On

Lamun anjeun aya dina New York City jeung pasangan Anjeun, pastikeun Anjeun luang sababaraha menit maca ngaliwatan ...

Deukeut