Naon Pikeun Awewe On A Kahiji Tanggal Ku zodiak Sign

Kaping Kahiji sok saraf-racking pikeun sagala rupa alesan. Anjeun geus bungah boga tanggal, jeung kemungkinan tina naon datang, tapi anjeun salempang ngeunaan nyieun hiji gambaran nu hade. Bagian nyieun gambaran alus hartina perencanaan hiji tanggal anu nyaho bakal ngarasakeun, tapi kumaha Anjeun bisa ngalakukeun nu sawaktos Anjeun teu nyaho loba ngeunaan eta can? Lamun nyaho tanda zodiak maranéhanana, coba ngamangpaatkeun nu pikeun mantuan Anjeun rencanana tanggal sampurna. Baca dina:

Aries

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal kalawan Aries, pastikeun eta nu keur jalan jadi aksi-dipakétkeun. Hiji Aries teu bisa nangtung diuk masih pikeun kacida panjangna, jeung perlu ngalakonan hiji hal sepanjang waktos. Ngalakonan aktivitas hal ieu nimbulkeun tangtangan ker, kawas hiking atawa biking, bisa digawekeun maranehna. Upami anjeun hayang cicing di jero rohangan, coba indoor climbing batu. Pastikeun Anjeun buka tina hiji bagian ti tanggal pikeun saterusna gancang tanpa belanja teuing waktu di transit atawa dina naon wae hiji tempat atawa maranéhanana bakal leungit dipikaresep gancang – saméméh tanggal kasebut malah!

Teu kaurus

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung teu kaurus, terang yen maranehna geus tanda nu kaidah indra, jadi ngalakonan sagala hal anu bakal kalibet itungan maranéhanana karya pangalusna. Pindah ka hiji restoran nice nu boga pangan beunghar, ngadatangan hiji tasting anggur, méakkeun menari peuting, atawa buka konser hiji. Dimana wae Anjeun buka, siap méakkeun duit sabab teu kaurus mikanyaah ka méwah. Keur hiji tanda bumi, maranéhanana teu kapikiran gaduh piknik nice ker salami aya teu loba bug kira-kira, jadi lamun rék rute nu, mawa sababaraha lilin citronella.

Kunjal

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung kunjal, dicokot wae, tiis, sederhana, aya dimana loba jalma di sakuliah ka tetep mental dirangsang, jeung di mana anjeun tiasa gaduh hiji paguneman meriah. Jieun jejer cahya and roll jeung éta basa aranjeunna gancang ngarobah subjék. Maranéhanana teu kapikiran mana wae tempat éta ribut atawa bener riweuh, kawas bandung, jeung sabenerna jiga nu. Maranéhanana bisa nyebutkeun maranéhanana kawas hal Dongeng, tapi tanda ieu nyangka maranéhanana geus leuwih Dongeng ti sabenerna maranéhanana anu, jadi teu dicokot jauh teuing di luar zona kanyamanan maranéhanana.

Kangker

Upami Anjeun keur bade dina titimangsa jeung Kangker hiji, mawa eta tempat nu geus wawuh ka eta, tempat nyaho yén maranéhanana geus geus ka samemeh. Maranéhanana kudu sakuliling akrab nyieun eta ngarasa nyaman sarta ngidinan sorangan pikeun muka nepi ka anjeun. A restoran tenang kamungkinan alungan pangalusna Anjeun, utamana lamun maranehna ngawula ka kanyamanan dahareun jeung geus couches tinimbang samet teuas. Ngabejaan ka palayan teu nyusahkeun ka dua anjeun loba teuing ngarah boga nyatu waktu pikeun jadi teu nyaman sareng anjeun, jeung dua Anjeun bisa nyambung emotionally.

Singa jalu

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Leo, ieu téh tanda nu mikanyaah ka drama, jadi coba bade hiji film atawa teater. Lamun indit ka film, pastikeun ayeuna teh sintreuk panganyarna jeung béntang hiji, jeung upami Anjeun buka teater, pastikeun éta acara hottest kaluar aya ayeuna. Maranéhanana kawas ngarasa di jeung di riungan, jadi dimana wae Anjeun buka, make titik panas. Lamun geus super flirty jeung teu saukur Anjeun, tapi dulur anjeun datang dina kontak jeung, ngarasa Luncat ka mintonkeun jealousy saeutik. Maranéhanana sabenerna kawas nu.

VIRGO

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Virgo, teu ngalakukeun nanaon badag teuing atawa flashy, jeung teu dicokot di mana waé ribut atawa riweuh. Make tempat nu sepi nu saterusna bisa ngadéngé pikiran maranéhanana. Maranéhanana geus pisan praktis, tur moal meunangkeun upami Anjeun ngalakukeun nanaon flamboyant, euweuh urusan kumaha layeut rasa anjeun geus. Virgo nyaéta tanda kaséhatan, jadi coba hiji restoran anu boga fungsi pangan cageur, atawa pindah ka gym sareng maranehna. Pastikeun Anjeun soothe insecurities maranéhanana gancang, hususna ngeunaan awakna, jadi mayar eta sababaraha compliments earnest.

Buku

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Libra, dicokot ka hiji musieum seni, yaksa seni, atawa kasenian némbongkeun. Ieu tanda nu appreciates éksprési artistik anu pang. Anjeun bisa ngalakukeun hal artistik sareng maranehna, kawas akang kaca gagarabah atawa ka studio glassblowing. Maranéhanana bakal ngarasakeun kalakuan nyieun hiji hal sareng anjeun. Anjeun oge bisa coba bade ka newest, titik trendiest di kota, naha éta restoran, klub, atawa taman. Libras kawas hiji dina-hiji perhatian, jadi sanajan Anjeun keur dikurilingan ku jalma, ngajaga panon anjeun dina eta.

SCORPIO

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Scorpio, lengket tempat jeung cahaya poék. Maranéhanana geus katarik nu poék, jadi euweuh kaping poé. Maranéhanana bisa peuting owls teuing, jadi ngarasa Luncat ka ngamimitian tanggal ahir. Maranéhanana kawas élmu, jadi Anjeun bisa coba museum élmu, utamana sakali lolobana jelema geus Isro jeung maranéhanana bisa ditumpes sorangan sareng anjeun. Maranéhanana ogé kawas sisi darker subjék hirup jeung tabu, tah lamun anjeun bisa dicokot wae, kaayaan kelamin, tilar dunya, atawa getih sarta nyali, maranéhanana meureun bakal squeal jeung glee.

SAGITTARIUS

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Sagittarius, kabuka ka hiji petualangan. Tanda ieu mikanyaah ka pikeun ngalakukeun hal dina whim hiji, jadi naon bae nu rencanana sigana moal sabenerna lumangsung. Anjeun bakal ngamimitian kaluar oke, tapi lajeng veer nguap, jadi gulung jeung éta. Sagittarius mikanyaah ka budaya jeung nagara séjén, jadi dicokot ka restoran anu boga fungsi asakan aheng, jeung upami Anjeun bisa iinditan, ngalakukeun hal eta. Naha éta padeukeut jeung nu tinggal sababaraha jam, atawa anjeun Kurawa dina pesawat sarta meuntas mangrupa sagara, maranéhanana geus nepi pikeun numpak nu. Hal ekstrim ogé bisa lumaku, kawas terjun payung.

CAPRICORN

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Capricorn, make salaku tradisional Anjeun bisa. Buka puasa jeung film ngarupakeun-oke jeung tanda ieu. Maranéhanana teu kawas keur kadorong luar zona kanyamanan maranéhanana, jeung hayang ngalakonan naon anu maranéhanana geus nyaho oge. Lengket naon normal maranehna jeung cicing jauh ti gila. Lamun anjeun bisa nyokot kontak eta ka pihak dinner mana kavling tina suksés, jalma penting bakal, nu bakal skor Anjeun sababaraha poin serius. Maranéhanana cinta ka hobnob jeung urang nepi ka tangga sosial.

AQUARIUS

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal kalawan Aquarius, make salaku unconventional Anjeun bisa. Tanda ieu mikanyaah ka hal anu mahiwal jeung beda ti nanaon maranéhanana normal kukituna teu, jadi pangjurung sajauh luar zona kanyamanan Anjeun jadi Anjeun bisa. Maranéhanana geus ogé teu nyaman dina tanggal group, lolobana ku sabab hayang jadi babaturan sareng anjeun mimiti ngarah nyoba ngajaga eta kasual. Pindah ka tempat anu friendly-eco, gedé dina daur ulang, atawa di mana Anjeun bisa ngalakukeun sababaraha karya kamanusaan babarengan, kawas picking nepi litter, volunteering di dapur sup ka, atawa bade hiji dinner sedekah.

Pisces

Upami Anjeun keur jalan dina tanggal jeung Pisces, terang yen tanda ieu téh super romantik, meureun leuwih ti nu mana wae nu séjén, ngarah bakal ngahargaan nu mana wae nu sapuan sappy. A dinner layeut mana nu nuju serenaded jeung quartet string accompanies Anjeun for keur leumpang di pantai mangrupa hal anu maranéhanana kukituna asih. Pisces teu bogoh ka cai, jadi Anjeun bisa muka restoran mana Anjeun bakal boga pamadegan cai. Maranéhanana oge cinta musik, jadi coba konser hiji, symphony nu, atawa buka kaluar menari. Maranéhanana bener euy rek jadi deukeut ka anjeun. Pilihan Oddball? Kebon binatang. Maranéhanana asih sato.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
6 Alesanna Pikeun Pasang Down Cell Henpon

Anjeun nuju linggih di sakuliah ti gadis atawa guy ngimpi Anjeun salami dinner candlelit di tempat anyar hippest ...

Deukeut