Совети

од страна на

Зошто Високи девојки најдам Пократок Момци

последен пат ажурирани: декември. 27 2017 | 2 мин прочита

Кој таму некогаш датиран девојка повисоки од нив или дечко пократок од нив? Како се оди? Дали тоа беше непријатно или само удобно? Ова прашање е преголема на датира сцена за некое време сега, како што некои веруваат дека луѓето не треба да датум девојки повисоки од нив или момци пократок од нив. Крајно време е оваа теорија е демистифициран со факти!

Добро, па можеби и тоа би можело да се чувствуваат малку непријатно наведнување да се бакнуваат еден дечко кој е пократок затоа што верува дека момци мора да биде повисока? Но, од каде тоа правило доаѓаат од? Дали тоа значи дека кратко момци и високи девојки никогаш не би требало да датираат едноставно затоа што на правилата на датира сцена?

Што ако на високи девојка сака краток дечко и обратно? Сето тоа треба да се сведуваат на лични преференци како таму се оние кои всушност сакаат повисоки девојки и момци пократки, верувале или не! И како луѓето ќе продолжат со своите датира, без оглед на она што другите велат.

Се додека еден дечко и девојка се удобно едни со други за висина, тогаш никој друг има право да се обиде да го наметне своето мислење за нив. Неопходно е да се има оваа теорија демистифициран како што некои, сепак, ќе тврдат дека тоа полесно да се каже отколку да се направи, додавајќи дека момците се жичен секогаш да биде повисока од девојките, и секогаш ќе се чувствувате непријатно, ако тие се пократки.

Се вели дека момците не мора да се коментира за тоа, но некои забелешки тие прават да се изложуваат колку непријатно тие се со висок девојка. Таму никогаш не била ништо атрактивни за еден дечко кој е несигурен за себе.

Самодовербата секогаш игра голема улога во такви случаи. Бидејќи тие исто така треба да датум, потоа кратко момци мора да биде убеден во сопствената кожа и да престанам да се грижиш за својата висина. Ова дури може да ги постигне во тек со високото девојка кого милувал, но никогаш не мислев дека ќе си замине со нив, бидејќи на нивната висина.

Oh yeah, високи девојки не треба да се насмевнам само уште како тие, исто така, има неколку работи кои треба да се научат. Запознавање пократок човек не ви дава за право да бутам нивната висина недостаток надолу грлото. Дајте му на човек пауза, нејзините доволно силно да се прсти за да те бакнам!

Високи, темно, и убав, не мора да биде норма. Колку што висината изгледа привлечна, тоа не треба да биде одлучувачки фактор дали има карактеристики кои се попривлечен.

Не дружете се со височина, датум на лицето! Тоа е сосема можно да се најде човек кој е висок, но со една личност или дури и став со големина на зрно грашок. Истото важи и за девојки. Висината треба да биде само мал фактор, не е одлучувачки фактор. Ако некој се случува да дружете лице со висина сакаат, многу добро. Ако не е, сепак е добро и добро.

За оние кои се стави висина како прв приоритет кога во потрага по датуми, тогаш тие треба да размислуваат за себе прво, како што веројатно би можеле да бидат оние со проблем. Висина не може да се контролира, но став може да. Можеби ова е единствениот начин да ја имаат оваа теорија на повисоки девојки со пократок момци демистифициран.


Вратете се на почетокот ↑

© Заштитени авторски права 2018 Датум на моите миленичиња. Направени со од страна на 8celerate Студио