3 Gjërat që duhet të dini nëse ju doni që ai të Commit

Rifreskimi i fundit: nëntor. 25 2020 | 2 min lexuar

Shumë gra do të bien dakord në duke thënë se njerëzit e sotëm tregojnë një frikë të fortë të përkushtimit kur është fjala për marrëdhëniet. Psikologët do të ju tregojnë të njëjtën tendencë është vërejtur me të seksit të kundërt dhe do të ju shpjegoj të gjitha për rrënjët Kjo frikë-së – shqetësimet për të humbur lirinë e tyre, privacy dhe pavarësia e tyre. A jeni nën përshtypjen se partneri juaj nuk është i gatshëm për të kryer? Ju duhet të dini se ju keni çelësin e zemrës së njeriut tuaj dhe se veprimet tuaja kanë një ndikim të madh mbi vendimin e tij për të qëndruar në marrëdhënie ose duke marrë atë në nivelin e ardhshëm. Angazhimi nuk është diçka një njeri mund të jetë biseduar në, ju e dini se tashmë. Nëse ju vini kohën e duhur, të gjithë ju mund të bëni nëse ju doni që ai të kryejë është të sjellë në dukje se emocion i veçantë që do të bëjë atë të kuptojë se ju jeni One.

Bëjë atë të ndjehen të veçantë

Askush nuk i pëlqen ndjenja e duke u shqyrtuar si rast për të mbushur një përshkrim të punës. Merrni kohë për t'u njohur me njeri tuaj në vend se duke e bërë atë të kalojnë nëpër një listë e plotë për të siguruar që ai është një e drejtë. Kur takim, shumë gra moderne kanë zakon të zbuluar se çfarë duan nga një njeri para se edhe po të dinë që ai është me të vërtetë. A është ajo për shkak të jetës sonë plot tension? Ndoshta, por ju nuk duhet të lejojnë presion social për të gjetur një burrë të qëndrojë në rrugën e lumturisë tuaj. Bëni djalë tuaj të ndjehen të veçantë për atë që ai është në vend të transmetuar mesazhin se ai është duke mbushje up një boshllëk. Kjo është një nga më të madh; nëse jo më i madh njerëzit kanë frikë kur bëhet fjalë për marrëdhënie dhe angazhim. Kur një njeri merr të dini ju janë dëshpërimisht në kërkim të një burri, ai do të marrë fluturimin. Bashkëveprim juaj në fillim në një marrëdhënie duhet të jenë të gjitha në lidhje me marrjen e të dini njeriun. Kjo e bën atë të ndjehen të sigurta.

A nuk e le të ndihen nën presion shumë

Ka gjasa të larta djalë tuaj do të ndihen nën presion nëse ju menjëherë kaloni gjithë jetën tuaj rreth tij. Gjëra të ndodhë gradualisht, edhe kur ne flasim për dashuri në shikim të parë. Për më tepër, angazhim duhet të vijë nga brenda dhe nuk mund te imponohet askujt. Pa injoruar atë, të jetojnë jetën tuaj! Bëni kohë për të përmbushur atë, por mos harroni ju keni familjen dhe miqtë, si dhe. Nga ana tjetër, mos kërcënojnë të largohen atij çdo pesë minuta. Bëhu i lumtur dhe i besueshëm! Bëni atë të ndihet me fat që të ketë ju dhe ka pritur gjatë për ndjenjën e angazhimit së shpejti do të zhvillojnë.

Krijo një momente pozitive me të

Një marrëdhënie të gjatë të qëndrueshme nuk mund të ndërtohet pa një themel të fortë që është dashuria juaj për njëri-tjetrin dhe kujtimet e ju jeni të akumulojnë me të. Sigurohuni që ju të gjeni kohë dhe që ju të përdorni kreativitetin tuaj për të papritur atë dhe për të ndërtuar të drejtën lloj kujtime. Rezistoni që kërkojnë për të folur për të ardhmen e marrëdhënies tuaj, pa marrë parasysh se sa ju pushton mbi këtë temë. Të jetë e bukur dhe të gjallë! Të jetë dikush që ai e pëlqen të qenë me! Momente pozitive janë çelësi për zemrën e njeriut.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio