Dating rregulla të mirësjelljes

Rifreskimi i fundit: tetor. 21 2020 | 4 min lexuar

Një nga miqtë e mi meshkuj më tha se ai dikur i datës një vajzë që treguan deri dehur në datën e parë dhe vazhdoi të vjella të gjithë mbi të! Edhe pse fatmirësisht unë kurrë nuk kam përjetuar që unë jam i sigurt se ne kemi pasur të gjithë datat që ishin thjesht e tmerrshme, ku personi i bëri diçka krejtësisht të papërshtatshme dhe ju vetëm dëshironte terren do të hapte dhe gëlltitje të gjithë. Dhe unë jam goxha i sigurt se ne të gjithë kemi pasur pjesën tonë të drejtë për të qenë të anuluar në minutën e fundit dhe madje ndoshta duke u çua. Plus ne kemi dëgjuar të gjithë tregimet horror rreth datave të parë do të gabuar. Pra, çfarë ka shkuar keq me këto skenare dhe si mund të shmanget. E gjitha vjen poshtë për dy fjalë të vogla takim mirësjelljes '.

Çfarë është dating rregulla të mirësjelljes? E pra unë mendoj për atë si një sërë udhëzimesh pashprehur që lejojnë përvojë takim për të shkuar pa probleme dhe të jetë më të kënaqshme për të dy njerëzit e përfshirë. Sigurisht që ne kurrë nuk mund të kontrollojë se çfarë një person tjetër bën, kështu që ne vetëm mund të zgjedhin që të jenë përgjegjës për vetë sjelljen tonë, dhe unë besoj se në qoftë se ne do të zgjidhni për të trajtuar person i mirë dhe nder dating rregulla të mirësjelljes tjetër atëherë ne do të kemi një përvojë shumë më të pëlqyeshëm dhe të menaxhueshme të dating veten. Plus që ka një kod të sjelljes për veten mund të ndihmojë për të na mbajtur të sigurt.

Dating rregulla të mirësjelljes mund të përfshijnë gjëra të tilla si kur për të thirrur, sa shpesh ju mesazh njëri-tjetrin, nëse ju përgjigjeni për çdo mesazh dhe thirrje telefonike, timings dhe vonesë për datat, çfarë ju vishni, çfarë ju të diskutuar në datën tuaj, kur për të marrë fizik, por më e rëndësishmja se si ju trajtoni personin tjetër dhe se si ju presin për t'u trajtuar. Siç e shihni ajo mbulon një gamë mjaft të gjerë të aspekteve dhe kështu që mund të bëhet pak e madhe dhe konfuze. Plus, ju do të gjeni se njerëzit kanë të gjitha llojet e ideve të ndryshme për atë që është dhe nuk është sjellje e pranueshme kur bëhet fjalë për takim, dhe kështu gjëja më e mirë për të bërë është të krijojë vendosur tuaj e udhëzimeve që punojnë për ju, dhe pastaj rrinë me ta. Pasi ju në të vërtetë të marrë atje dhe tani një person tjetër që ju mund të në një aksion pikë udhëzimet tuaja me ta nëse kështu zgjedhin, dhe të diskutojnë atë për t'u siguruar që ju jeni të dy të lumtur dhe në marrëveshje me mënyrën se si deri më sot njëri-tjetrin në mënyrë të drejtë. Kjo përfshin ndershmëri totale dhe një nivel të caktuar të pjekurisë nga të dy njerëzve. Unë besoj se në qoftë se njerëzit e bëri këtë më shpesh shumë heartbreak do të shmanget.

Së pari dhe më kryesorja pse, respektuar takim rregulla të mirësjelljes është për ju. Kur ne të sillen në një mënyrë që ne të ndjehen mirë në lidhje me ne të fillojnë të miratojnë veten dhe vetë-respekt dhe vetë-nderim tonë rriten.

Për shembull ju mund të vendosë se është mënyrë e sjellshme për të lejuar një person që ju keni datë vetëm një herë e di në qoftë se ju nuk jeni duke shkuar për të parë ato përsëri, ose ju mund të vendosë që kjo nuk është e nevojshme. Nëse ju jeni një grua që ju mund të zgjidhni që ju nuk do të keni seks në datën e parë, sepse ajo ju përshtatet më mirë të presë derisa ju të dini se personi më i mirë. Ose ju mund të keni ndjenja të forta për të mos u mbajtur duke pritur në datat apo rreth mesazheve duke u kthyer. Këto do të shkonte nën 'takim mirësjelljes'.

Këtu janë disa udhëzime goxha standarde që shumica e njerëzve do të zgjedhin për të ndjekur si pjesë e takim mirësjelljes:

  • Të jetë në kohë për datat
  • A nuk qëndrojnë dikë deri në minutën e fundit
  • A nuk merrni dehur me të vërtetë në një datë të parë
  • A nuk e shpenzojnë gjithë natën duke folur për ish tuaj (gjë e mërzitshme)
  • Veshin diçka të përshtatshme për datën po shkon në
  • A mos presin automatikisht marrëdhënie seksuale në një datë të parë

Në fakt shumë njerëz thjesht do të thërrasë mënyrat e mësipërme të mira. Megjithatë disa nga intricacies të tjera të vogla të takim mirësjelljes mund të jetë më shumë një zonë gri. Pra, të marrë kohë për të vërtetë të mendojnë për çdo fushë të takim dhe të vendosin rregullat dhe udhëzimet tuaja për çdo. Ju mund të bëni një udhëzues që ju bëni jo data burra që ju të qëndrojë deri në minutën e fundit, ose që ju bëni jo data gratë që janë shumë të vonë. Ju mund të vendosë të mos veshin funde mini në një datë në qoftë se ju jeni një grua, sepse ju dëshironi që të japin një përshtypje shumë të stilit të lartë. Këto udhëzime do të jetë aq unike sa ju jeni dhe gjëja e rëndësishme është për të marrë të qartë në atë që është e rehatshme për ju dhe çfarë nuk është e pranueshme për ju si një individ.

Pra, si ju trajtojë atë kur dikush bën diçka që ju nuk më pëlqen? Çfarë bëni kur dikush thyen një nga rregullat tuaja? Siç u përmend më parë, ne nuk mund të kontrollojë se si dikush tjetër sillet as do të duam të. Prandaj është e poshtë për ju atë që ju jeni të gatshëm për të pranuar dhe ku ju do të tërheqë vijën. Për shembull nëse një nga udhëzimet tuaja është se ju nuk doni të mbahen duke pritur për një datë të, dhe ju keni një person i cili është vonë, pika e parë e thirrjes është që të le ta di se si ju ndjeheni për këtë. Ju mund ta bëni këtë në një jo duke fajësuar, Mënyra e drejtpërdrejtë nga thjesht duke ndarë si ju mendoni dhe se kjo nuk është diçka që ju dëshironi në një marrëdhënie takim. Megjithatë ajo që për në qoftë se ata në mënyrë të përsëritur kalojnë linjë tuaj? E pra ju do të duhet të vendosin se si firmë që linjë është për ju. Nëse ai me të vërtetë ju shqetëson dhe ju nuk mund të tolerojë sjelljen atëherë ai person thjesht nuk do të jetë një përshtatje të mirë për ju. Pasi ta keni të përbashkët se si ndjeheni nëse ata ende bëjnë atë që ju ose do të duhet të le të shkojnë për fat të mirë dhe update udhëzues tuaj për veten tuaj, ose ju do të duhet të le të shkojë. Kjo është se si ju të zhvilloni besim në veten tuaj dhe kufijtë tuaj.

Vini re se për pjesën kryesore, gjatë këtij neni i kam referuar "udhëzimet" në vend se "rregullat". Kjo është për shkak se unë mendoj se është e rëndësishme për ju të keni një fleksibilitet me veten në aspektin e eksperimente dhe duke parë çfarë ndjen OK për ju dhe çfarë është definitivisht NUK pranueshme. Si ju rritet dhe të ndryshojë si person kështu që edhe mund idetë tuaja në lidhje me takim. Gjithmonë të jetë fleksibël, megjithatë një herë ju keni punuar se çfarë është e drejtë për ju në çdo kohë të dhënë unë sugjeroj fërkimit të kufijve tuaj me takim mirësjelljes. Kur ne pushim udhëzimet tona ajo gjithmonë vjen përsëri për të na kafshojë.

Gëzuar dating!


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio