Si për të lehtësuar dhimbjen e një thyerje

Rifreskimi i fundit: prill. 01 2020 | 2 min lexuar

Siç shkon duke thënë, shpërbërja është e vështirë për të bërë. Nëse keni vendosur për t'i dhënë fund një marrëdhënie që mbart me vete ndonjë ndjenjat apo emocionet, është e rëndësishme për të vlerësuar qasjen tuaj për të thyer atë për të shmangur dëmton personin tjetër. Duhur rregulla të mirësjelljes break-up varet kryesisht nga sa kohë ju dhe partneri juaj të ketë qenë në marrëdhënie, sa serioz marrëdhënie është, dhe nëse janë apo jo ndjenjat janë reciproke.

Kur i dhënë fund çdo marrëdhënie të përpiqet të bëjë atë me klasën dhe dhembshuri. Këtu janë disa këshilla që ju duhet të ndiqni kur është koha për të thyer gjëra off, por mos harroni çdo marrëdhënie dhe reagimi është i ndryshëm, presin papritur si një përgjigje.

Të jetë e ndershme

Mos u mundoni për të bërë justifikime për të thyer deri në qoftë se ata nuk janë atje. Vetëm tregoni partnerit tuaj se pse marrëdhënia nuk është duke punuar për ju. Feeding atë IIT nuk e keni, kjo është linjë e MIE mund të bëjnë të ndjeheni si ju jeni duke lënë partnerin tuaj poshtë lehtë, por ai ose ajo do të më shumë gjasa të shohim nëpër këtë dhe madje mund të përbëjnë arsyet pse ata janë të pakëndshëm duke shkaktuar ato më të lënduar dhe dhimbje.

A nuk String Them Së bashku

Nëse keni vendosur për të prishur me dikë, nuk ka asnjë arsye për të drag jashtë marrëdhënien tuaj. Duke shmangur shpërbërjen, jeni i ortakëve mund të jetë në rritje gjithnjë e më shumë e bashkangjitur, diçka që ju me siguri nuk duan. Kur ju doni që të përfundojë një marrëdhënie, le personi tjetër e di sa më shpejt që është e mundur në mënyrë të përshtatshme se ndjenjat e tyre nuk vazhdojnë të thellojnë dhe të zhvillojnë.

End It Për Mirë

Gjëja e fundit që një person duke u hedhur dëshiron të dëgjojë është e II të vërtetë duan të vazhdojnë marrëdhënien tonë si vetëm friendsî kur ata janë ende në dashuri. Ajo është e mirë për të gjithë të interesuarit për të dhënë personit që ju janë thyer me disa kohë për të marrë mbi ju para se të përpiqet për të ndërtuar një miqësi me ta. Edhe, nuk do të përpiqet për të ndryshuar një marrëdhënie romantike me një ìfriends me benefitsî marrëdhënie në qoftë se ju e dini se personi tjetër ende strehon ndjenja për ju. Kjo mund të japë personi tjetër shpresë të rreme që ju doni të rekindle romancë kur, në realitet, ju nuk e bëni. Kjo mund të çojë në konfuzion dhe lënduar ndjenjat në afat të gjatë.

Pushim Up Në Private

A nuk mendoni se vetëm për shkak se ju jeni në një vend publik, kur ju thyejnë deri me dikë që do të ndalojë me sukses atë person nga bërja e një skenë. Ndonjëherë emocione të forta nuk mund të jetë mbytur pa marrë parasysh se sa shumë njerëz të tjerë janë rreth. Duke e thyer deri me dikë në një vend publik ju jeni duke i dhënë atë person në një situatë potencialisht turpshme në krye të stresin e duke u hedhur. Kjo tregon një mungesë respekti nga ana juaj. Thyerja e lart është diçka që duhet të bëhet në mënyrë private në mënyrë që çdo emocionet mund të shprehet pa siklet.

Ndiqni Rregulla e Artë

Pa marrë parasysh se si ju vendosni për të prishur me dikë, ajo është e mirë për të mbajtur gjithmonë rregull i artë në mendje ñ bëjnë tek të tjerët si ju do të duhet ata për tek ju. Nëse keni qenë duke u hedhur, ju do të duan personin tjetër për të treguar ndershmërinë dhe respekt ndaj jush. Mbajeni këtë në mendje kur planifikimit strategjinë tuaj break up. Mos e trajtoni partnerin tuaj në ndonjë më pak e një mënyrë se si ju do të presin që do të trajtohen nëse situata u ndryshuan.


Mbrapsht në krye ↑
  • Interesant


© Copyright 2020 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio