7 Iku Apa Panjenengan Pirsa Sadurunge Dating sing Foodie

Nalika Aku ora penggemar ageng pangan, paling saka kanca lan tanggal wis foodies timer nyatakake. Istilah iki ora mung ateges njupuk gambar saka pangan lan posting iku kanggo media sosial. Foodies ketagihan kanggo pangan, lan iku liwat sesambetan karo foodies ngendi aku wis sinau mung carane adoh bakal padha kanggo pangan.

Pangan kabeh
kecanduan kanggo pangan dadi ngluwihi apa sing bisa gambar. Food punika prioritas pisanan lan pungkasan ing dina. Lan, ana baris digambar kanggo nemokake “sampurna” item pangan. Disiapake kanggo lelungan gedhe jarak kanggo mung strawberries tengen.

“Ambu roso”
Foodies ahli nalika nerangake pairings pangan. Yen padha suggest mangan iwak karo beras utawa nyawiji loro sauces bebarengan, mbukak karo. Kemungkinan saran sing bakal mbukak mripat kanggo sajian liyane flavorful.

Foodies uga kathah Ambu roso alon ngicipi panganan sing. Nalika iki muni boten sae, bener bakal mbantu kanggo appreciate pangan liyane kang siji bisa entuk manfaat hubungan.

Reviews online
Apa iku Yelp utawa Google, sanalika sawise nyoba Restaurant anyar utawa sajian, foodie bakal dadi kebacut bungah bab nulis review kanggo minangka foodie a, padha aran tanggung jawab kanggo ngandhani foodies liyane panemon anyar sing ketemu.

Rencana wektu watara mangan
Tanggal lan lelungan bakal revolve watara pangan. Kemungkinan sing padha digawe ember dhaftar kudu-nyoba pasugatan lan restoran. nyenengi wong, katon ing dhaptar banjur katon sawetara sing restoran sing arep nyoba.

server Favorite
Foodies dadi kanca apik karo server ing restoran sing favorit. Ora mung aja padha olèh jaminan liwat pangan nanging Ngerteni server bisa mimpin kanggo discounts lan / utawa pasugatan rahasia. Uga, Duwe server favorit tegese mung arep restaurant yen server sing digunakake.

Cooking bengi
Ora mung ora foodie Panjenengan kaya mangan metu nanging padha biasane bakal kamungkinan banget Handy ing pawon. Nalika sampeyan kanggo nyoba resep-resep éca, foodies bakal “ilang” ing pawon kanggo jam. Nalika padha njaluk ing swasana ati masak, Aku suggest gabung mau ing pawon kanggo nglampahi wektu karo wong-wong mau.

Tansah ngerti lokasi toko Grosir
Sampeyan tau ngerti yen sampeyan bisa uga kudu soko. Foodies ora mung ngerti ngendi nyimpen Grosir cedhak iku nanging uga bakal ngerti jam. Disiapake kanggo nggawe menit pungkasan nyimpen Grosir nganggo.

Dating foodie a tansah ngulandara. Miturut ngisinake sing kecanduan edan-kaya, sampeyan bakal temtunipun tau dadi luwe kanggo katresnan maneh.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Dating taboos Sampeyan Apa Break lan Run Away Saka

Apa ngirim salah siji bakal bogged mudhun dening taboos gendakan? Asring taboos iki mungkasi wong saka teka tengen wong tengen ...

Close