5 Mitos Ngeunaan Bobogohan nu Dulur nyangka nu bener

Ti sitcoms ka comedies layeut ka carita ti babaturan, urang kabéh nyaho sababaraha truths universal-dicaritakeun ngeunaan dating. Tapi, nurutkeun élmu lolobana ieu “truths” anu salah. Jadi Anjeun sabenerna nyaho kurang ngeunaan roman ti Anjeun mikir Anjeun teu, dugi ka ayeuna.

Mitos #1: Gamers nu virgins ngalamun.
Ngaliwatan Hollywood, urang kabéh apal kana “kesel nerdy geus kungsi dijamah boob hiji” stereotype. Leuwih ti kitu, lamun urang ngadenge nu kesel kecap, urang condong mikir lalaki pisan ipis atawa lemak nu roman diwangun ku Xbox chats kajadian dina basement indungna maranéhanana sacara. Nurutkeun élmu, ieu gamers nerdy nu leuwih gampang pikeun pindah leutik dina kaping ti non-gamers. Tambih Deui, jeung pasar kaulinan ngembang salian kebangkitan di kaulinan-kaulinan multipamaen, kaulinan sabenerna jadi és breaker populér. Oge, hayu urang poho ngeunaan game online mana urang geus papanggih jeung fallen asih.

Mitos #2: Online dating teu ngan Resort panungtungan tapi ngan metot losers.
Hanjakalna, alatan usaha pamasaran nekat salian propil untruthful, dating online geus gotten hiji rap goréng pikeun taun. Ilaharna, dina pikiran urang ayeuna teh resorted salaku usaha ditch panungtungan ka Pananjung mate jiwa Anjeun; kumaha oge, sudut pandang ieu salah. Aya geus ngulik anyar nu geus dipintonkeun nu hiji di lima pamaké loka dating manggihan mate jiwa maranéhanana online. Oge, 94% tina jalma nu nyieun hubungan hiji online bakal balik leutik dina tanggal kadua, nu cara leuwih ti persentase tina jalma nu minuhan offline. Naha ieu? Sabab dating nyambung ngaliwatan komputer, jalma condong leuwih jujur ​​jeung upfront ku sabab “ngawangkong ka komputer”. Pikirkeun hal, anu anjeun spill nyali Anjeun ka batur nu saukur papanggih di hiji bar? Alesan sejen gede to date online nyaeta éta timer sustaining jeung jadi beuki populér. Nu Chances nu moal papanggih batur anu ngabogaan kapentingan nu sarua Anjeun pohara luhur.

Mitos #3: Dina hubungan, awewe emosi jeung lalaki anu logis.
Urang sadaya geus katempo pilem jeung nempokeun akun eta awewe bursting kana lawon leuwih guy atawa ngabedah hubungan nu countless bari manusa mucunghul jadi oblivious jeung suave bari sok unggul jantung awéwé sacara. Élmu nyebutkeun yen lalaki nu leuwih emotionally kapangaruhan ku drama hubungan ti awewe, maranéhanana ngan teu nuduhkeun hal. Awewe ilaharna condong mibanda dasi deukeut ka kulawarga jeung babaturan anu ngamungkinkeun keur loba pangrojong emosi utamana lamun datang ka kasulitan guy. Atuh condong ngan mercayakeun di mitra maranéhanana nyieun perang utamana teuas dina eta.

Mitos #4: Feminisme maéhan roman.
Jeung stereotype nu feminists nu awewe bebas nu teu kudu hubungan atawa manusa pikeun ngarengsekeun eta nu strung sakuliah loba generasi, eta sabenerna salah. Awéwé anu mertimbangkeun sorangan feminists leuwih mindeng ti teu hubungan heterosexual. Lalaki anu nikah ka féminis hiji geus ngalaporkeun yén hirup kelamin maranéhanana leuwih satisfying ti jalma anu teu. Jadi bari feminists umumna ditempo salaku flannel, awewe mannish nu sabenerna teu kasus.

Mitos #5: Lesmana anu cicing babarengan saméméh nikah anu disusun leuwih alus.
Society geus pindah jauh tina kanyataan yen hiji pasangan unmarried sia tempat babarengan ieu hirup dina dosa. Tapi Kiwari eta ampir ngajadikeun rasa. Ka nembongan logis, pikeun mindahkeun di ku nu sejen signifikan Anjeun saencan nyieun komitmen hukum anu bisa ngeureunkeun nepi di talak. Jalan dieu, Anjeun bisa manggihan lamun Tuan. Katuhu aya sabenerna pak. Bener. Nurutkeun élmu, pasangan anu geus cicing babarengan saméméh nikah atawa Dursasana boga laju cerai luhur jeung kapuasan kakawinan handap. Pasangan anu muter imah saméméh Dursasana nu utamana doomed lamun maranehna ngalakukeun hal eta pikeun nyoba hubungan maranéhanana. Mun anjeun ngarasa kawas nguji pasangan Anjeun mangka Chances anjeun teu jeung hiji katuhu. Faktor séjénna anu bisa datang kana antrian nyaéta Pamanggih ngeunaan settling. Lesmana, Kiwari, ngubaran hirup babarengan salaku lengkah sejen dina prosés dating. Sakali maranéhanana mimitian hirup babarengan, maranéhna manggihan eta ampir teu mungkin pikeun megatkeun nepi salaku finansial jeung emotionally maranéhanana geus netep.

Jeung aya nu geus, ayeuna nyaho leuwih ngeunaan roman.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Tanggal piaraan My Bobogohan Kasalametan

Online Bobogohan Kasalametan Saran Tips dating Online bisa jadi pangalaman aman ti dating tradisional. Ieu méré Anjeun lega ...

Deukeut