Kumaha betah nu nyeri tina direcahna hiji

Saperti nu nyebutkeun nu mana, megatkeun nepi nyaéta hésé ngalakukeun. Upami anjeun geus megatkeun pikeun ngeureunkeun hubungan anu mawa eta nu mana wae nu ngarasaan atawa émosi, hal anu penting pikeun evaluate pendekatan Anjeun ka megatkeun dipareuman pikeun nyegah hurting jalmi séjén. Ditangtoskeun tata titi break-up kalolobaan gumantung kana sabaraha lila anjeun jeung pasangan Anjeun geus dina hubungan, kumaha serius hubungan nyaeta, jeung naha atawa teu perasaan anu silih.

Lamun tungtung hubungan nu mana wae nu nyoba ngalakukeun hal eta jeung kelas jeung asih. Di dieu aya sababaraha tips anjeun kudu nuturkeun lamun waktu pikeun megatkeun hal off, tapi inget unggal hubungan jeung réaksina béda, ngaharepkeun terduga salaku response hiji.

Jadi Jujur

Ulah coba nyieun nepi excuses pikeun megatkeun nepi lamun maranehna teu aya. Ngan ngabejaan ka pasangan Anjeun naha hubungan nu teu bisa dipake pikeun anjeun. Dahar manéhna atawa nya ìit nu teu Anjeun, éta garis meî bisa make aran kawas anjeun letting pasangan Anjeun turun gampang, tapi manéhna atawa manehna bakal paling dipikaresep tempo ngaliwatan ieu komo bisa nyieun nepi alesan naha maranéhanana unlovable ngabalukarkeun eta leuwih Hurt jeung heartache.

Teu string eta Sapanjang

Upami anjeun geus megatkeun pikeun megatkeun nepi ka batur, taya alesan séréd kaluar hubungan Anjeun. Ku Ngahindarkeun direcahna nu, Anjeun pasangan bisa ngembang beuki loba napel, hiji hal nu tangtu teu hoyong. Lamun anjeun rék mungkas hubungan hiji, ari lain baé nyaho pas nyaéta appropriately mungkin jadi nu parasaan maranéhanana teu terus deepen sarta ngamekarkeun.

Tamat éta Pikeun Good

Hal pamungkas hiji jalma keur nu kasusun loba di hayang ngadéngé nyaéta II bener hayang neruskeun hubungan urang salaku saukur friendsî basa aranjeunna keur aya keneh di asih. Hadé pikeun sadaya prihatin méré jelema nu keur megatkeun nepi ka sababaraha waktu pikeun meunangkeun leuwih Anjeun sateuacan nyobian ngawangun silaturahim sareng maranehna nyaeta. Oge, teu nyoba ngarobah hubungan layeut ka ìfriends jeung hubungan benefitsî lamun nyaho jalmi kénéh harbors parasaan keur anjeun. Ieu bisa méré harepan palsu jalma séjén anu rék rekindle roman lamun, kanyataanana, anjeun henteu. Ieu bisa ngakibatkeun galau jeung menyakiti parasaan dina ngajalankeun lila.

Tatakrama Nepi Dina wasta

Ulah mikir nu adil sabab aya di tempat umum lamun megatkeun nepi ka batur nu suksés bakal eureun jalma nu ti nyieun adegan. Kadangkala émosi kuat teu bisa stifled euweuh urusan sabaraha urang lain aya di sabudeureun. Ku jalan megatkeun nepi ka batur di tempat umum anjeun putting jalma nu dina kaayaan berpotensi teu ngerakeun di luhur tina setrés of keur nu kasusun loba di. Ieu nembongkeun kakurangan hormat dina bagian Anjeun. Megatkeun nepi nyaéta hiji hal anu kudu dipigawé sacara pribadi jadi yen sagala emosi bisa ditembongkeun tanpa isin.

Turutan Aturan Golden

Perkara teu kumaha mutuskeun pikeun megatkeun nepi ka batur, geus pangalusna sok neundeun aturan emas di pikiran n teu ka batur anjeun bakal boga aranjeunna ka ka Anjeun. Lamun anjeun keur nu kasusun loba di, Anjeun tangtu hayang jalmi séjén pikeun mintonkeun kajujuran jeung kaitannana ka arah Anjeun. Tetep ieu dina pikiran lamun perencanaan strategi break nepi Anjeun. Ulah ngubaran pasangan anjeun dina kurang tina manner hiji ti kumaha bakal nyangka bisa diolah lamun kaayaan éta tibalik.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Puncak 4 Tips kudu Anjeun Apal Ngeunaan Bobogohan

Urang awash jeung tips dating ka unggal madhab we kasampak. Dina dunya pinuh ku jalma nyoba pikeun manggihan hiji ...

Deukeut