Kumaha Meunangkeun di S. haté pikeun Cinta?

Aya hiji waktu lamun keur jeung salaki Anjeun atawa budak babaturan ngan teu bisa ngajaga leungeun off silih, tapi ayeuna hal geus robah sarta anjeun mah boro ngarasa kawas nyieun asih. Teu ieu meh sarua jeung kaayaan anjeun aya dina ayeuna? Pikeun mastikeun yen Anjeun gaduh salaku loba fun salaku nu Anjeun pake pikeun geus jeung pasangan Anjeun saméméhna, diajar kumaha carana meunangkeun dina wanda for persib.

Jieun ambiance sampurna

Lolobana pasangan salila poé awal hubungan maranéhanana ngan butuh hiji sudut pihak lain pikeun baé sampurna pembuatan asih mood. Tapi, salaku hubungan nu tumuwuh leuwih kolot, dimimitian kalah pesona eta sakali dipaké pikeun mibanda. Gaduhan nu ambiance katuhu bisa mantuan maranéhanana jalma pikeun meunangkeun kana suasana haté for persib leuwih gampang.

Anjeun tiasa coba ku dimming hurip tina pangkeng jeung putting sababaraha musik layeut dina. Pastikeun bed anjeun teu cluttered; paling euy urang teu bisa ngarasa layeut di sakuliling pabalatak. Teu ngameunangkeun pangkeng Anjeun jadi panas teuing atawa tiis salaku boh bisa turnoffs instan. Upami Anjeun gaduh hiji AC atawa panas sistim dipasang, saluyukeun. Bubuka atawa nutup jandela ogé bisa mantuan Anjeun di normalizing suhu di pangkeng jeung nyieun tempat nu leuwih merenah for geus meunang nya cozy.

Maehan stress nu

Stress mangrupa salah sahiji sabab nu paling umum ti ngurangan drive kelamin. Statistik nu anyar dicandak nembongkeun nu kira-kira 15% lalaki geus libido low utamana alatan ayana stress maranehna geus dina kahirupan. Téstostéron nyaéta hormon nu ngatur drive séks dina manusa. Salaku manusa tumuwuh leuwih kolot (30 atawa leuwih), tingkat téstostéron-Na dimimitian datang ka handap; setrés micu produksi cortisol jeung nurun tingkat téstostéron-Na komo salajengna. Janten, hiji manusa diganggu ku stress biasana boga libido leuwih handap lalaki séjén umur-Na.

Upami anjeun hayang mawa deui silalatu jeung hayang meunangkeun dina wanda for persib salaku spontaneously salaku nu Anjeun pake pikeun ngalakukeun sababaraha taun deui, Anjeun kudu manggihan cara pikeun maéhan setrés pasangan Anjeun nyanghareup jeung di waktu nu sami perlu sorangan de-stressed. Ideally, Anjeun kudu mantuan silih di reinstating rarasaan tina kebersamaan ku ngéléhkeun stress nu. Méré manéhna urut terus ménta manéhna balik sorangan nu, nyokot pancuran panas bareng, nyiapkeun dinner babarengan, balik for keur leumpang di taman sanggeus dinner; sadaya ieu baris mantuan anjeun jeung pasangan Anjeun ka unwind tur meunangkeun dina sampurna pembuatan asih mood.

Pastikeun Anjeun ngarasa seksi

Pikeun ngarasa kawas nyieun asih, Anjeun kudu ngarasa seksi. Lamun henteu percaya diri ngeunaan cara nu kasampak alatan beurat Anjeun massana dina sababaraha taun katukang, nyoba pencét gim jeung leungit sababaraha hal. Ieu bakal ngajadikeun anjeun leuwih percaya diri jeung nu teu moal deui ngamimitian perasaan seksi. Anjeun oge bisa try out lingerie anyar, tapi pastikeun anjeun teu nyaman di jerona; ieu téh alatan kanyamanan ogé penting pisan for ngarasa kitu seksi.

Pikeun meunangkeun dina wanda for persib, Anjeun kudu ngalakonan hal anu bakal ngaleungitkeun boredom ti hubungan Anjeun. Sakali hubungan Anjeun jadi seru, Anjeun moal manggihan hésé pikeun meunangkeun kana pigura katuhu pikiran nyieun asih.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Respect
Rasa ajen

There is a trap that many of us fall into because for the most part girls are socialized to be...

Deukeut