Naha Anjeun teu kudu Coba Pikeun Robah Guy anjeun

Aya loba ditulis ngeunaan kumaha anjeun bisa ngarobah manusa Anjeun. Kumaha anjeun bisa ngalilindeuk manéhna jeung manehna make ka manusa rék manéhna jadi. Tapi hayu urang jujur ​​dieu, naon nu ditulis sok ceramah di hadir jeung sigana gloss leuwih konsékuansi jangka panjang lampah saperti. Kabeneran aya nu Anjeun hoyong robah hiji manusa alatan manéhna teu katuhu pikeun anjeun.

Lamun anjeun bogoh atawa bener kawas guy nu Anjeun teu daék ngarobah eta. Komo hal nu hate ngeunaan manéhna Anjeun adore ngeunaan manéhna sabab aya unsur anu nyieun manéhna persis nu manéhna. Sajaba dina jangka panjang-maranéhanana baris mungkas nepi resenting Anjeun upami Anjeun ngarobah eta. Jeung bisa ngalepatkeun eta? Rék batur ngarobah Anjeun lads jeung lasses? Deep turun euweuh urusan nu urang urang teu hayang half-hearted asih. Asih nu ngan settling keur guy nu teu katuhu pikeun urang. Jeung jalma anu manggihan nanaon ieu endah pisan (Tangtu flawed tapi unggal hubungan ngabogaan eta sacara moments) asih di mana Anjeun bisa bebas, bagja, ngamankeun dina pangaweruh nu manéhna mikanyaah ka Anjeun for anjeun wani. Maranéhanana teu nyoba ngarobah guy kahiji maranéhanana papanggih kana batur manéhna teu. Maranéhanana ngadagoan jeung maranéhna manggihan jalma nu nu robah dunya maranéhanana tanpa needing pikeun ngarobah diri.

Asih nyaeta ngeunaan kaitannana. Anjeun kudu nyimpen di naon nyangka pikeun meunangkeun kaluar. Jadi lamun anjeun teu hayang manéhna pikeun ngarobah anjeun dina turn anjeun kudu boga rasa hormat teu ngaganti manéhna. Di sagigireun lamun bener bogoh ka manéhna pamanggih ngarobah bagian mana wae manéhna teu meuntas pikiran anjeun. Kuring mah nyebutkeun yén anjeun teu bakal manggihan pasangan lila-hirup ku cara make sakabeh taming / pendekatan ngarobah tapi anjeun moal manggihan cinta sajati cara nu. Jadi kaputusan anu sareng anjeun. Naha hayang batur atawa hiji?


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Tips Pikeun Jieun The Best Online Propil Bobogohan

Nyetel propil dating online bisa boh hiji exiting jeung pamanggih pikasieuneun sadaya sakaligus. Nu pikagumbiraeun ...

Deukeut